Zobrazit přihlášovací formulář

BABY RING 0 - 36 MĚSÍCŮ

Administrace

BABY RING 0 - 36 MĚSÍCŮ

350 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 10 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
MODRÝ A RŮŽOVÝ. Dětský kruh Baby Ring je unikátní produkt pro koupání dětí od 0 do 36 měsíců. Můžete ho použít jak pro koupání v domácím prostředí tak v bazénu, ale pouze do hloubky maximálně 1 metr. Velkou předností kruhu pro miminka je možnost jeho…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BABY RING 0 - 36 MĚSÍCŮ

350 Kč
  • Popis zboží
MODRÝ A RŮŽOVÝ. Dětský kruh Baby Ring je unikátní produkt pro koupání dětí od 0 do 36 měsíců. Můžete ho použít jak pro koupání v domácím prostředí tak v bazénu, ale pouze do hloubky maximálně 1 metr. Velkou předností kruhu pro miminka je možnost jeho použití pro děti ihned po narození, kdy ještě miminko není schopno držet samostatně hlavičku. Pro děti je voda naprosto přirozená, vyvíjeli se v ní v těle matky. Díky Baby Ring se mohou i ta nejmenší miminka vracet do vody tak, aby to bylo příjemné jim i rodičům. Každodenní koupání s miminkem nemusíme brát jen jako hygienickou proceduru ale také jako zdravotní a vývojovou proceduru.

Nafukovací kruh pro batolata Baby Ring pomáhá ulehčit koupání miminka jeho rodičům a poskytnout velké potěšení samotnému děťátku z pohybu ve vodě.

S kruhem se děťátko volně pohybuje ve vodě, převrací se z bříška na záda z boku na bok, jak se mu zachce.


Kruh pro miminka Baby Ring má hodně výhod, níže uvádíme ty nejvýznamnější

Lze použít ihned od narození miminka.
Snadno se navléká a svléká.
Navléknutý kruh nezpůsobuje dítěti žádné nepohodlí. Způsobeno především technologickým postupem při výrobě vnitřního švu, který dělá okraj kruhu kolem krku měkkým na dotek.
Na vnitřní straně má kruh podporu pro bradu, která pevně fixuje její pozici. Tím zamezuje klouzání a nafouknutý límec nezpůsobuje tlak na krk dítěte.
Díky dvěma odděleným částem (horní a dolní) kruhu, které se nafukují zvlášť, je zajištěna dvojitá bezpečnost v průběhu koupání dítěte.
Uzávěr ze suchého zipu (nahoře a dole), zajišťuje zvýšenou bezpečnost a umožňuje regulovat vnitřní rozměr kruhu tak, aby kruh komfortně přilnul ke krku dítěte.
Baby Ring je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, které splňuj
  • 14. 1. 2019, 9:46

  • Zobrazení

    605

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

DÁMSKÉ ZIMNÍ BOTY KOZAČKY
DĚTSKÉ KOLO LEADER FOX 16"
Lyžařské kalhoty oranžové
DÁMSKÉ PŘECHODOVÉ BOTY

Kategorie