Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská autosedačka Storchenmühle 0 - 13 kg

Administrace

Dětská autosedačka Storchenmühle 0 - 13 kg

450 Kč 700 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 130 Kč
Dětská autosedačka, která splňuje všechny podmínky pro pohodlí dítěte - bezpečí (splňuje přísná kritéria evropských atestů), prostor (autosedačka Maximum má nadprůměrné rozměry) a hygienické požadavky (potah je odnímatelný a pratelný), korpus má důmyslné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 1. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská autosedačka Storchenmühle 0 - 13 kg

450 Kč
  • Popis zboží
Dětská autosedačka, která splňuje všechny podmínky pro pohodlí dítěte - bezpečí (splňuje přísná kritéria evropských atestů), prostor (autosedačka Maximum má nadprůměrné rozměry) a hygienické požadavky (potah je odnímatelný a pratelný), korpus má důmyslné odvětrávání. Má pohodlnou podložkou pod hlavičku, která zabraňuje přepadávání hlavičky miminka na bok, později jde zcela vyjmout. Má sluneční stříšku, která se dá ohrnout nebo zcela odepnout. Dále má sedačka vlastní, centrálně nastavitelné 3-bodové pásy. Sedačka je přínosem také pro každou maminku a to díky své hmotnosti, pouhých 2 800 g, také díky promyšlené dvojité rukojeti, která zamezí nepříjemnému vytáčení loketního kloubu a umožní snadné přenášení nejen mamince, ale i oběma rodičům současně. Překlopením rukojetí do spodní polohy se stává autosedačka kolébkou. Potah je pratelný.
Barevně se hodí pro kluky i holky, je šedočervená. Pořizovací cena sedačky byla 3.150,-. Je použitá, má běžné škrábanečky na spodní plastové části. Je z nebouraného a nekuřáckého auta. Sedačce chybí jeden patentek na připnutí potahu, jak je vidět na detailní fotografii, ale potah i stříška i tak drží dobře na svém místě. Rukojeť byla původně obalena pěnovým molitanem, ale ten se nám při nošení odloupal a je nahrazen omotávající gumou na řídítka kol, jak je vidět na fotografii. Jinak je sedačka v pořádku, cena je bez panenky :-)
  • 29. 3. 2018, 22:11

  • Zobrazení

    196

  • Oblíbené

    0

Kategorie