Zobrazit přihlášovací formulář

ŠKOLNÍ AKTOVKA EMIPO MYSTERY

Administrace

ŠKOLNÍ AKTOVKA EMIPO MYSTERY

999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 100 Kč
Školní aktovka s nízkou hmotností vhodná pro žáky 1. stupně. Vnitřní prostor školního batohu je rozdělen pohyblivou přepážkou s dvěma pružnými úchyty. Tím je zajištěna větší variabilita pro vnitřní uspořádání jednotlivých školních pomůcek. Úchyty jsou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠKOLNÍ AKTOVKA EMIPO MYSTERY

999 Kč
  • Popis zboží
Školní aktovka s nízkou hmotností vhodná pro žáky 1. stupně.
Vnitřní prostor školního batohu je rozdělen pohyblivou přepážkou s dvěma pružnými úchyty. Tím je zajištěna větší variabilita pro vnitřní uspořádání jednotlivých školních pomůcek. Úchyty jsou vhodné pro upevnění sešitů aj.

V přední kapse, našité na hlavní část aktovky, je menší kapsička ze síťoviny uzavíratelná zipem. Horní část kapsy se uzavírá pomocí popruhu se suchým zipem.
Na vnitřní straně klopny je našita plastová kapsička pro vložení rozvrhu hodin. Školní aktovka je uzavřena prostorově tvarovanou klopnou přes celý svůj obvod, včetně přední kapsy. Tím je chráněn obsah aktovky před znehodnocením při deštivém počasí, při krátkodobém pobytu na deště není tedy potřebná přes aktovku pláštěnka. Klopna je zajištěna proti otevření kovovým zámečkem s reflexní odrazkou.

Zadní část batohu je opatřena nově vyvinutými anatomicky tvarovanými zády ERGO vyrobenými z gumové pěny na povrchu potažené bavlněnou textilií. Jejich tuhost je nastavena tak, aby se jednak neprotlačoval obsah batohu do zad školáka a také aby na zádech seděla a držela správnou polohu páteře, obsahují také odvětrávací kanálky. Na zadní straně jsou dvě poutka, jedno menší z popruhu, vhodné na zavěšení tašky v lavici a jedno větší s gumovým vyztužením pro přenášení v ruce.

Aktovka disponuje polstrovanými a výškově nastavitelnými popruhy. Na popruzích jsou našita plastová očka pro úpravu popruhu a reflexní proužky.

Z každé strany aktovky jsou postranní kapsy. Jedna boční kapsa je uzavíratelná na zip. Druhá kapsa je v dolní části látková, horní část síťovina se stahovací šňůrkou.

Dolní část batohu je opatřena plastovými chrániči dna/rohů aktovky, které mimo jiného umožňují dlouhodobé stání aktovky
  • 16. 9. 2019, 9:44

  • Zobrazení

    364

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

DÁMSKÉ ZIMNÍ BOTY KOZAČKY
DĚTSKÉ KOLO LEADER FOX 16"
Lyžařské kalhoty oranžové
DÁMSKÉ PŘECHODOVÉ BOTY

Kategorie