Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka Maxi Cosi Tobi 9 -18 kg

Administrace

Autosedačka Maxi Cosi Tobi 9 -18 kg

1 590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Autosedačky Maxi-Cosi Tobi poskytují Vašemu dítěti optimální bezpečí. Tyto dětské autosedačky mají ergonomický design, jsou vybaveny 5-bodovým bezpečnostním systémem a jsou polohovatelné do pěti různých pozic. Upevnění autosedačky se provádí pomocí 3…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka Maxi Cosi Tobi 9 -18 kg

1 590 Kč
  • Popis zboží
Autosedačky Maxi-Cosi Tobi poskytují Vašemu dítěti optimální bezpečí. Tyto dětské autosedačky mají ergonomický design, jsou vybaveny 5-bodovým bezpečnostním systémem a jsou polohovatelné do pěti různých pozic. Upevnění autosedačky se provádí pomocí 3-bodového bezpečnostního pásu. Výška ramenních pásů a opěrky na hlavičku se nastavuje u autosedaček dohromady jedním pohybem ruky - 7 pozic.Tyto dětské autosedačky mají také zcela nový systém vedení automobilového pásu - účinnější a pevnější připoutání v automobilu. Dětské autosedačky Maxi Cosi Tobi mají snímatelný a pratelný potah. Dětské autosedačky Maxi-Cosi Tobi jsou vhodné pro většinu automobilů.

1. Autosedačky Maxi Cosi Tobi jsou vybaveny unikátním systém automatického otevírání pásů. Tento systém umožňuje rychlé pohodlné upoutání dítěte.
2. Autosedačky Maxi-Cosi Tobi mají možnost nastavovat výšku opěrky hlavy i pásů pro upevnění nohou. Lze je nastavit jediným pohybem ruky (7 pozic): Maxi-Cosi Tobi tak roste s Vaším dítětem.
3. Dětské autosedačky Maxi-Cosi Tobi mají vylepšený systém ochrany proti bočním nárazům - Side Protection System
4. Autosedačka Maxi-Cosi Tobi má možnost polohování do 5 pozic.
5. Autosedačka je vybavena indikátorem správného utažení pásů - zabarví se do zelena, pokud je dítě v autosedačce správně zapnuté.
6. Autosedačky Maxi Cosi splňují přísnou evropskou normu ECE R44/04.

SUPER STAV
  • 13. 5. 2019, 20:39

  • Zobrazení

    702

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie