Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Ninjago 71740 Jayův elektrorobot

Administrace

LEGO Ninjago 71740 Jayův elektrorobot

280 Kč 490 Kč
Doposud žádný zájemce
Se stavebnicí Jayův elektrorobot mohou děti rozvíjet své stavitelské schopnosti a přehrávat si zábavné scény ze čtvrté řady televizního seriálu. Sada nabízí pohyblivého robota, vozidlo, pavouka a zlatý meč. Je zárukou napínavého ninja dobrodružství. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Ninjago 71740 Jayův elektrorobot

280 Kč
Koupit
Se stavebnicí Jayův elektrorobot mohou děti rozvíjet své stavitelské schopnosti a přehrávat si zábavné scény ze čtvrté řady televizního seriálu. Sada nabízí pohyblivého robota, vozidlo, pavouka a zlatý meč. Je zárukou napínavého ninja dobrodružství.

Tato skvělá sada je speciálně navržena tak, aby mladým stavitelům ve věku od 4 let nabídla brilantní herní zážitek. Každý sáček uvnitř krabice obsahuje kompletní model a postavičku, takže akce na sebe nenechá dlouho čekat. K dispozici je také začátečnická kostka, díky které bude stavění hračka.

Lego Ninjago potěší všechny děti od 4 let, které mají rády akci a výpravná dobrodružství. Hlavním motivem série jsou bojovníci Dálného východu a jejich bojové umění Spinjitzu, posvátné chrámy, ale i řada rozličných vozidel. Námětem je klasický souboj dobra a zla. Stavebnici lze kombinovat s dalšími sadami z řady Lego Ninjago, což umožňuje zažít ještě větší dobrodružství.
  • 21. 3. 2024, 16:45

  • Zobrazení

    411

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie