Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Frozen II 41168 Elsina kreativní šperkovnice

Administrace

LEGO Frozen II 41168 Elsina kreativní šperkovnice

670 Kč 890 Kč
Zaujalo 3 uživatele
Postav si svou vlastní šperkovnici inspirovanou Elsiným zámkem z Ledového království 2 a schovej do ní všechny své poklady! Roztoč podstavce a sleduj, jak se před zrcadlem otáčí Elsa a mytický vodní duch Nokk. Otevři speciální zámek a schovej si do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Frozen II 41168 Elsina kreativní šperkovnice

670 Kč
Koupit
Postav si svou vlastní šperkovnici inspirovanou Elsiným zámkem z Ledového království 2 a schovej do ní všechny své poklady! Roztoč podstavce a sleduj, jak se před zrcadlem otáčí Elsa a mytický vodní duch Nokk. Otevři speciální zámek a schovej si do zásuvky své oblíbené šperky. Uvnitř navíc najdeš 2 nové Lego prsteny, které můžeš přidat do své sbírky! Tato sada představuje ideální dárek pro všechny fanynky filmového trháku.



Šperkovnice pro děti je inspirována ozdobami ve tvaru sněžných vloček, které má Elsa ve svém ledovém zámku a má otočné podstavce, díky kterým se bude Elsa a mytický vodní duch Nokk točit dokola před zrcadlem. Zásuvka je vybavena zámkem, aby tvé šperky nebo oblíbené poklady byly v bezpečí. Také je zde zrcadlo, takže se můžeš podívat, jak ti šperky sluší. Ve šperkovnici inspirované Ledovým královstvím najdeš 2 Lego prsteny a je dodávána se 2 postavami z filmu, a to Elsou a Nokkem.
  • 9. 4. 2024, 20:48

  • Zobrazení

    898

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie