Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla

Administrace

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla

500 Kč 750 Kč
Doposud žádný zájemce
Děti si zamilují stavění a hraní si s parádními LEGO modely, ale ta skutečná zábava začne až ve chvíli, kdy stisknou tlačítko na světelné kostce a rázem se jejich výtvor promění ve stínové divadlo! Jakmile se děti pustí do hraní se zábavnými stínovými…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla

500 Kč
Koupit
Děti si zamilují stavění a hraní si s parádními LEGO modely, ale ta skutečná zábava začne až ve chvíli, kdy stisknou tlačítko na světelné kostce a rázem se jejich výtvor promění ve stínové divadlo! Jakmile se děti pustí do hraní se zábavnými stínovými siluetami, jejich představivost bude k nezastavení. A když děti k vyprávění příběhů použijí hned dvě světelné kostky, legrace a dobrodružství nebude mít konce!

S touto LEGO sadou si děti mohou užít dvakrát tolik tvořivosti. Nejdříve postavte parádní modely a pak si s pomocí světelných kostek zahrajte stínové divadlo! Od stavění kostek až po hraní se stíny Děti ve věku od 5 let s nadšením promění své malé modely na parádní stínové obrazy! A když se stíny začnou rychle pohybovat, zmenšovat a zvětšovat, nevyčerpatelná představivost dětí vykouzlí nespočet příběhů. 12 sestavitelný LEGO modelů – hrad, obličej, princezna, netopýr, kohout, padouch, pirátská loď, sova, duch, větrný mlýn, žralok a dinosaurus – a spousta dalších dílků dávají příležitost zažít naprosto cokoliv! A jakmile se do akce vloží světelné kostky, stínové představení nebude brát konce! Při stavění, hraní a tvoření si děti osvojí důležité dovednosti! Stavebnice LEGO Classic vkládají nápady a inspiraci do rukou malých stavitelů. Jednoduchý návod dětem umožní začít se zábavou ihned a bez prodlení. Zatímco si děti budou užívat radost z tvoření, získají dovednosti, které jsou klíčem k budoucímu úspěchu.

• Ukažte dětem svět stavitelské zábavy s těmito 12 malými modely a pak sledujte, jak s nimi vykouzlí úžasné stínové představení! Dvě světelné kostky nabízí nekonečné herní možnosti.
• 12 sestavitelných LEGO modelů – hrad, legrační obličej, princezna, netopýr, kohout, padouch, pirátská loď, sova, duch, větrný mlýn, žralok a dinosaurus
  • 9. 4. 2024, 20:49

  • Zobrazení

    610

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky
LEGO Overwatch 75972 Dorado Showdown

Kategorie