Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO City 60346 Stodola a zvířátka z farmy

Administrace

LEGO City 60346 Stodola a zvířátka z farmy

800 Kč 1 250 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Se stavebnicí LEGO City Stodola a zvířátka z farmy (60346) na děti čeká nejedno farmářské dobrodružství. Stavebnice obsahuje model stodoly s funkčním kladkostrojem, parádní traktor s přívěsem, skleník a celou řadu roztomilých zvířat. Skvěle se hodí pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO City 60346 Stodola a zvířátka z farmy

800 Kč
Koupit
Se stavebnicí LEGO City Stodola a zvířátka z farmy (60346) na děti čeká nejedno farmářské dobrodružství. Stavebnice obsahuje model stodoly s funkčním kladkostrojem, parádní traktor s přívěsem, skleník a celou řadu roztomilých zvířat.

Skvěle se hodí pro samostatné hraní nebo zábavu s kamarády a rodinou. Obsahuje také 4 minifigurky, mezi kterými děti najdou i Peach ze seriálu LEGO City. Tato stavebnice pro děti od 4 let obsahuje ilustrovaný návod na stavění a začátečnickou kostku LEGO, díky které bude sestavení úplná hračka. Chybět nesmí ani digitální pokyny dostupné v bezplatné aplikaci s návody LEGO pro chytré telefony a tablety.

LEGO City je stavebnice vhodná pro kluky i holky různého věku. Převádí prvky, s nimiž se dítě setkává v běžném životě, do ikonických modelů. Velká škála témat umožní vašemu dítěti být hasičem, policistou, kosmonautem nebo třeba starostou celého města. Nechybí ani tematické budovy a spousta úžasných vozidel. Kombinace stavebnice s dalšími LEGO City sadami umožňuje postavit celé fungující město.
  • 9. 4. 2024, 20:49

  • Zobrazení

    230

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie