Zobrazit přihlášovací formulář

Babystamp razítka pro děti od 18 měsíců -DINOSAUŘI

Administrace

Babystamp razítka pro děti od 18 měsíců -DINOSAUŘI

249 Kč 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
IHNED k odeslání....StampoBaby, dinosauři 5 ergonomicky tvarovaných razítek + zelená(resp. jiná příslušná) razítkovací poduška. Velikost motivů: cca 4 cm. Jakkoliv se nezdá, že dinosauři patří do slovní zásoby batolat, tyto motivy potěší zejména…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Babystamp razítka pro děti od 18 měsíců -DINOSAUŘI

249 Kč
  • Popis zboží
IHNED k odeslání....StampoBaby, dinosauři

5 ergonomicky tvarovaných razítek + zelená(resp. jiná příslušná) razítkovací poduška. Velikost motivů: cca 4 cm.

Jakkoliv se nezdá, že dinosauři patří do slovní zásoby batolat, tyto motivy potěší zejména děti, které se s dinosaury potkaly díky svým starším sourozencům:).

Díky ergonomické úpravě úchopu razítek může s touto výtvarnou hračkou pohodlně pracovat dítě již od 18 měsíců. Bohatá slovní zásoba obrázků rodičům umožňuje celou škálu interaktivních činností.

První výtvarná hračka, kterou snadno uchopí batole od cca 1 roku. Děti v tomto věku začínají říkat první slovíčka. Motivy razítek respektují tuto slovní zásobu a umožňují celou škálu společných interaktivních činností.

Nechte dítě obtisknout obrázek. Pojmenujte ho. Motivujte dítě, aby obrázek obtisklo ještě jednou co je ještě na obrázku? Stimulujte rozvoj slovní zásoby, rozvíjejte smysl pro detail od nejútlejšího věku. Využijte kruhovou kreaci obtiskněte obrázek ještě jednou. Kolik máte zvířátek? Vyberte další razítko. Jaké je tam zvířátko?
Připravte si pastelky, nevyberte jenom jednu, maximálně však tři barvy. Nerozptylujte dítě zbytečně záplavou barev. Vybarvěte zvířátko, nebo jeho prostředí. Pojmenujte barvu, kterou jste použili. Jakou barvu má travička, jakou zvířátko?
Skvělým doplňkem jsou i plnící štětce s nádržkou na vodu, které nepotřebují žádné kelímky. Doporučujeme vodové barvy od Faber Castel, ze kterých lze vybrat jenom jednu barvu. Na štětec dítě nemusí tlačit a práce s barvou ho naplno zaujme. Barvu vždy pojmenujte. Komentujte slovně co dítě právě dělá.
Součástí balení je inkoustem napuštěná razítkovací poduška. Inkoust je testovaný jako zdravotně nezávadný. Lze ho snadno umýt i vyprat. Po použití polštářek
  • 7. 12. 2018, 8:42

  • Zobrazení

    99

  • Oblíbené

    0

Kategorie