Zobrazit přihlášovací formulář

Kapsle pro vlasy, kůži a nehty Haar Vital

Administrace

Kapsle pro vlasy, kůži a nehty Haar Vital

619 Kč 749 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 40 Kč
Doplněk stravy s flavonoidy ze sóje a dýně, extraktem ze zeleného čaje, křemíkem z bambusu, s přírodním zásaditým hořčíkem a vápníkem, L-metioninem a s biologicky aktivními vitaminy B Kapsle COSMOTERRA HAAR VITAL podporují proces dělení buněk vlasů…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kapsle pro vlasy, kůži a nehty Haar Vital

619 Kč
  • Popis zboží
Doplněk stravy s flavonoidy ze sóje a dýně, extraktem ze zeleného čaje, křemíkem z bambusu, s přírodním zásaditým hořčíkem a vápníkem, L-metioninem a s biologicky aktivními vitaminy B

Kapsle COSMOTERRA HAAR VITAL podporují

proces dělení buněk vlasů, kůže a nehtů - Růst vlasů a nehtů i regenerace naší kůže jsou úzce svázány se schopností dělení odpovídajících buněk. Aktivitu dělení buněk ovlivňují také hormony. Kapsle COSMOTERRA HAAR VITAL obsahují mimo jiné rostlinné hormony ze sóje a dýňových jader. Folát, vitamin B12, hořčík a vápník hrají při dělení buněk rovněž důležitou úlohu.

pevnost vlasů a pružnost nehtů - Vlasy a nehty jsou tvořeny zvláštními bílkovinnými sloučeninami. Aminokyseliny obsahující síru jako metionin a cystein jim propůjčují pevnost a tvoří jejich strukturu. Folát přispívá k normální syntéze aminokyselin, vitamin B6 k normální syntéze cysteinu a společně s hořčíkem a zinkem podporují normální syntézu bílkovin. Zinek přispívá k zachování normálních nehtů, a společně s biotinem k zachování normálních vlasů. Také křemík dodávaný z bambusového extraktu představuje jednu ze složek struktury vlasů a nehtů.

ochranu kůže a vlasů - Látky, které nepocházejí z přírody, ozón a ultrafialové záření představují pro kůži a vlasy permanentní zátěž. Riboflavin (vitamin B2) a zinek přispívají k ochraně kůže a vlasů před oxidačním stresem.
  • Značka

    COSMOTERRA

  • Rozměry

    Objem: 120 kapslí na 60 dní

  • 16. 7. 2021, 20:23

  • Zobrazení

    196

  • Oblíbené

    1

Kategorie