Zobrazit přihlášovací formulář

Tvoříme z korálků

Administrace

Tvoříme z korálků

109 Kč 269 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Navlékání korálků patří mezi tradiční výtvarné techniky, ale jeho popularita neklesá, ba naopak. Autorka, která nasbírala řadu zkušeností s výukou „korálkování“ ve svých kurzech, vás provede jeho uměním formou zábavné učebnice s podrobnými popisy a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tvoříme z korálků

109 Kč
  • Popis zboží
Navlékání korálků patří mezi tradiční výtvarné techniky, ale jeho popularita neklesá, ba naopak. Autorka, která nasbírala řadu zkušeností s výukou „korálkování“ ve svých kurzech, vás provede jeho uměním formou zábavné učebnice s podrobnými popisy a fotografiemi výrobků.

Seznámíte se s nejvhodnějšími vlákny, druhy korálků a pomůckami od jehel až po stávek. Opomenut není ani způsob uložení a uchovávání korálků. Postupně se naučíte základům navlékání a poté navlékacím postupům i dalším výtvarným možnostem při práci s korálky jako jsou šňůrka, síťka, mozaika, čtyřkorálek a tkané korálky. Nechybí nákresy pro ty, kteří jsou spíše technicky zaměřeni. Krok za krokem si můžete vyrobit skleněný či dřevěný náhrdelník, náušnice, prstýnek, sponu do vlasů, ale také kravatu, límec a kabelku.

Formát: 167 x 225 x 11 mm

Počet stran: 96

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
  • 2. 12. 2018, 16:31

  • Zobrazení

    25

  • Oblíbené

    0

Kategorie