Zobrazit přihlášovací formulář

Zklidňující mléko po depilaci 200 ml

Administrace

Zklidňující mléko po depilaci 200 ml

231 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Rezervace
Doprava: od 55 Kč
500 ml 450 Kč Doporučení: ke zklidnění a regeneraci pokožky nohou, podpaží, třísel i intimních míst po depilaci. Popis: obsažený olejový macerát a lihový extrakt z trnky jsou známy svou schopností zamezit růstu nežádoucích chloupků.Tato vlastnost…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zklidňující mléko po depilaci 200 ml

231 Kč
  • Popis zboží
500 ml 450 Kč

Doporučení:
ke zklidnění a regeneraci pokožky nohou, podpaží, třísel i intimních míst po depilaci.

Popis:
obsažený olejový macerát a lihový extrakt z trnky jsou známy svou schopností zamezit růstu nežádoucích chloupků.Tato vlastnost trnky je známa již několik století. Lihový extrakt z trnky obsahuje vitamin C a třísloviny, které napomáhají k regeneraci pokožky.Amarantový a olivový olej jsou zdrojem skvalenu - nezastupitelné složky buněčných membrán, která napomáhá obnovovat přirozený ochranný kožnífilm, zadržovat vlhkost v pokožce a zklidňovat ji. Amarantový olej se výborně vstřebává, zvláčňuje a vyživuje pokožku a má výrazné regeneračnía antioxidační účinky. Šípkový olej podporuje regeneraci tkání, zvyšuje kožní elasticitu a je bohatým zdrojem vitaminů. Měsíčkový a arnikovýmacerát jsou známy protizánětlivými a regeneračními účinky. Toto mléko díky svému složení zklidňuje záněty či drobná poranění, která si můžemepři depilaci způsobit. Vyvážená skladba éterických olejů vhodně doplňuje jeho účinky.

Účinky:
regenerační, zklidňující, zjemňující, dezodorační, osvěžující, hydratační, obsažené éterické oleje jsou známy svýmiantiseptickými a protizánětlivými účinky.

Typ pokožky:
všechny

Složení:
rostlinný olej – mandlový, amarantový, jojobový, šípkový a olivový, olivové máslo, maceráty – trnkový, měsíčkový,arnikový a kaštanový, lihový extrakt z trnky, éterické oleje – tea tree, máta peprná a majoránka, emulgátor, glycerin, pantenol, vitamin E,alantoin, beta-glukan, voda.

Účel a způsob použití:
určeno k péči o pokožku těla po depilaci. Požadované množství preparátu naneseme na depilovaná místa a necháme jej vstřebat.
  • 25. 6. 2018, 11:59

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie