Zobrazit přihlášovací formulář

INVISI BOOBLE - zázračné gumičky do vlasů

Administrace

INVISI BOOBLE - zázračné gumičky do vlasů

99 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
ZÁZRAČNÉ GUMIČKY do vlasů - 8 BAREV - VLASOVÉ GUMIČKY SET 3 ks v jednom balení v odstínech - černá, hnědá, modrá, žlutá, bílá, transparentní, růžová a červená - NEVYVÍJÍ TLAK NA VLASY: Kouzelný trik, na němž je invisi bobble založen, spočívá ve zvláštní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 10. 2009
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

INVISI BOOBLE - zázračné gumičky do vlasů

99 Kč
Koupit
ZÁZRAČNÉ GUMIČKY do vlasů - 8 BAREV - VLASOVÉ GUMIČKY SET 3 ks v jednom balení v odstínech - černá, hnědá, modrá, žlutá, bílá, transparentní, růžová a červená - NEVYVÍJÍ TLAK NA VLASY: Kouzelný trik, na němž je invisi bobble založen, spočívá ve zvláštní formě šňůry ovíjející se kolem vlasů. Když je tato ozdoba ovinuta kolem vlasů, nevyvíjí jednotný tlak na vlasy tak jako jiné ozdoby, které jsou ovinuty po celém obvodu culíku a zanechávají tak viditelnou stopu. Tento speciální tvar invisibobbles umožňuje pevné držení vlasů v culíku, ale bez příliš pevného tlaku a sevření. Vlasy tak mají v culíku větší prostor než v normální gumičce.
Díky svému specifickému tvaru gumička Invisibobble po sobě na vlasech nezanechává žádnou stopu. Kolem culíku vytváří minimální tlak, a přesto vlasy pevně drží pohromadě. Nosit ji tak můžete celý den – bez ohledu na to, zda jste zrovna v posilovně, ve vodě, v kanceláři nebo zda jste se doma rozhodly, že si na chvíli zdřímnete. I po celodenním nošení na vlasech nenajdete po Invisibobble jedinou stopu. Gumičku navíc můžete nosit i na zápěstí jako stylový náramek.

NEZPŮSOBUJE BOLEST HLAVY:
Ženy, které často nosí culík, trpí bolest mi hlavy. Invisibobble nabízí řešení, které jednotlivé vlasy nestahuje a nevyvíjí tlak ani na temeno. To umožňuje jeho jedinečný tvar.
ŠETRNÉ K VLASŮM:
Invisibobble je více než originální ozdoba. Je velmi šetřný k vlasům, jelikož není vyroben z kovu, což často způsobuje lámavost vlasů. Namísto toho je vytvořen sletováním dvou konců dohromady, takže se ve vlasech nezachytává ani je nepoškozuje.
PRO VŠECHNY TYPY VLASŮ:
Může být ozdobou pro jakýkoli typ vlasů – kudrnaté, rovné, jemné, husté. Invisibobble se hodí pro všechny!
VYUŽITÍ JAKO NÁRAMEK:
Invisibobble doporučujeme nosit také jako náramek, pok
  • 26. 5. 2014, 11:20

  • Zobrazení

    516

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Jak bojovat s lupy ?
Jak na mastné vlasy ?
Celokožené dívčí vysoké kozačky
Zimní zateplené sněhule
Kvalitní teplé zimní kozačky
32
FRANK WALKER CANADA

Kvalitní teplé zimní kozačky

Zimní extra odlehčená teplá zimní bunda
Lehká podzimní/jarní bunda
Super teplá zimní bunda
146
WEDZE DECATHLON

Super teplá zimní bunda

Reisenthel Shopper M Dots
Dětská mikina CARRERA

Kategorie