Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Univerzální nabíječka 14 v 1

Administrace

Univerzální nabíječka 14 v 1

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 38 uživatelů
Doprava: od 60 Kč
Univerzální nabíječka 14 v 1 Unavuje Vás neustálé hledání správného adaptéru k Vašemu elektronickému zařízení? Denně se prohrabujete ve spleti nabíječek, jednu po druhé pečlivě zkoušíte a stále ne a ne najít tu pravou? Sháníte inteligentní multifunkční…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Univerzální nabíječka 14 v 1

99 Kč
  • Popis zboží
Univerzální nabíječka 14 v 1

Unavuje Vás neustálé hledání správného adaptéru k Vašemu elektronickému zařízení? Denně se prohrabujete ve spleti nabíječek, jednu po druhé pečlivě zkoušíte a stále ne a ne najít tu pravou? Sháníte inteligentní multifunkční nabíječku vhodnou na domácí použití i na cesty? Pořiďte si revoluční univerzální nabíječku, ve které se snoubí 14 různých adaptérů v jednom kuse! V balení naleznete USB kabel a deset různých koncovek. Nabíječka obsahuje mimo jiné také adaptér do zásuvky v autě, takže se stane vítaným společníkem i na cestách. Je velmi lehká, skladná a nebudete k ní potřebovat žádná další ovládací zařízení.

Tato univerzální nabíječka je jedním z nejkomplexnějších nabíjecích adaptérů, které jsou v současné době na trhu k dispozici. Nahradí všechny možné adaptéry, které jste dosud používali, a zároveň Vám poskytne také vysokorychlostní přenos dat do počítače. Je kompatibilní s telefony: Nokia, Motorolla, Blackberry, Sony, Samsungů, LG, iPody a iPhony. Nabíječku 14v1 můžete využít i pro nabíjení MP3 přehrávačů, tabletů, digitálních fotoaparátů i GPS navigací.
  • 27. 12. 2019, 18:24

  • Zobrazení

    273

  • Oblíbené

    1

Kategorie