Zobrazit přihlášovací formulář

Kovový regál 1850x1000x400 mm, pozink

Administrace

Kovový regál 1850x1000x400 mm, pozink

899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Regály W1 jsou nejprodávanější z řady velkých šroubovaných regálů určených pro ruční skladování středně těžkých předmětů a tvoří spolu s regály V-2 a RM kompletní trojici této výrobní řady vyznačující se především robustní konstrukcí. Díky této…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 12. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kovový regál 1850x1000x400 mm, pozink

899 Kč
  • Popis zboží
Regály W1 jsou nejprodávanější z řady velkých šroubovaných regálů určených pro ruční skladování středně těžkých předmětů a tvoří spolu s regály V-2 a RM kompletní trojici této výrobní řady vyznačující se především robustní konstrukcí. Díky této skutečnosti jsou oblíbené především u těch zákazníků, kteří kladou důraz na kvalitu za rozumnou cenu. Zachování montáže pomocí šroubů M6 zajišťuje prvotřídní pevnost a tuhost regálů. Všechny prvky této regálové konstrukce jsou vyrobeny z certifikované pozinkované oceli i balících materiálů, které odpovídají všem souvisejícím normám a předpisům platným v ČR a SR . To zaručuje kromě trvale pěkného vzhledu i dlouhou životnost regálové konstrukce a povrchové úpravy, vysokou odolnost proti oděru a jinému poškození, což se odráží i na prodloužené záruce 5 let.

Propracovaným systémem montáže polic ve stojinách pomocí šroubů a matek M6 doplněným o sadu zpevňujících rohovníků a také zesílením stojiny ohybem zajišťujícím její pevnost je zaručena vysoká stabilita a tuhost regálu W1. Kovové regály W1 jsou stavebnicové konstrukce a z jejich modulů je možné vytvořit regálové sestavy různých délek tak, aby se dosáhlo maximálního ekonomického vyplnění požadovaného prostoru a tím využití maximální skladovací kapacity.

Oblasti využití pro policové regály W1 jsou velmi široké, nachází své uplatnění jako regály do domácnosti (spíže, garáže, sklepy, pracovny, dílny, ateliéry), ve firmách (dílny, sklady, archivy, prodejny) a také na úřadech (archivy, sklady kancelářských potřeb). Kovový regál W1 má nosnost 70 kg na polici, celý regál pak 350 kg, čímž uspokojí i nejnáročnější zákazníky hledající regály a regálové systémy.


Výška regálu 185 cm
Rozměry police 100 x 40 cm
Počet polic : 5
S
  • 12. 5. 2018, 18:30

  • Zobrazení

    70

  • Oblíbené

    1

Kategorie