Zobrazit přihlášovací formulář

Navlékej, nečekej!

Administrace

Navlékej, nečekej!

288 Kč
Zaujalo 15 uživatelů
Doprava: od 75 Kč
Hra oceněná na veletrhu hraček FOR TOYS 2011! Pro 2-4 mladší a starší děti i jejich rodiče. Obtížnost hry snadno přizpůsobíte věku zůčastněných hráčů od 3 let výše! Je vhodná i pro učení a opakování barev a zlepšení motoriky. Naučná zábavná hra, při…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Navlékej, nečekej!

288 Kč
Koupit
Hra oceněná na veletrhu hraček FOR TOYS 2011! Pro 2-4 mladší a starší děti i jejich rodiče. Obtížnost hry snadno přizpůsobíte věku zůčastněných hráčů od 3 let výše! Je vhodná i pro učení a opakování barev a zlepšení motoriky.
Naučná zábavná hra, při které děti získávají jistotu v poznávání barev a pořadí umístění, která "chytne" i dospělé. Hra u dětí zároveň trénuje zručnost, jistotu v poznávání barev, paměť i jemnou motoriku.

Úkolem hráčů je navléci korálky tak je zobrazeno na vylosované vzorové kartě. Čas navlečení korálků můžete omezit přiloženými přesýpacími hodinami (u mladších dětí je nemusíte používat).

Výběrem karet ovlivňujete obtížnost hry, proto ji mohou hrát děti od 3 let, ale i starší až např. 8 leté. Nejmenší počet luliček na kartách je 3, nejvyšší 6. S počtem kuliček se obtížnost zvyšuje.

Během karty otoč hru. Dívej se na ní několik vteřin a snaž se zapamatovat pořadí barev. Po znamení začni navlékat barevné kuličky co nejrychleji na provázek tak, jak si je pamatuješ z karty. Za každou správně umístěnou kuličku získáváš žeton.

Hráč s nejvíce nastřádanými žetony se stává vítězem.
* učí barvy
* trénuje paměť
* zlepšuje motoriku
* obtížnost hry volená podle počtu kuliček na kartách


Balení obsahuje: karty se vzory 55ks, barevné kuličky 18ks, Přesýpací hodiny 1ks, Provázky 3ks,žetony 80ks, český a slovenský návod
  • 24. 4. 2024, 11:06

  • Zobrazení

    371

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Slovní expres
Nové
ALEXANDER

Slovní expres

Slova
Nové
ALEXANDER

Slova

Dětský tablet PAFÍKŮV ŠIKULKA (RŮŽOVÁ)
Pafíkův ipad - RŮŽOVÝ NEBO MODRÝ
EFKO Hra BERUŠKY *SPOLEČENSKÉ HRY*
Tahací telefon
Nové
LAMPS

Tahací telefon

Mini batůžek na kolečkách - světle zelený
Kuličková dráha 91 ks
Veselá beruška
Nové
PAFAAS

Veselá beruška

Co k čemu, táto?
Sada 3 her Kocour v botách, Č. karkulka, Jeníček

Kategorie