Zobrazit přihlášovací formulář

Pronájem chalupy

Administrace

Pronájem chalupy

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 11 uživatelů
Informace Pronájem chalupy v krásné přírodě Hostýnských vrchů , chata 4+1 s max. 6 lůžky a 2 přistýlkami.cena od 1190 Kč objekt/noc + spotřeba el.energie. SUPER CENA. Vybavení Vybavená kuchyňka (elektrický sporák, lednička, mikrovlnná trouba,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pronájem chalupy

  • Popis zboží
Informace

Pronájem chalupy v krásné přírodě Hostýnských vrchů , chata 4+1 s max. 6 lůžky a 2 přistýlkami.cena od 1190 Kč objekt/noc + spotřeba el.energie. SUPER CENA.

Vybavení
Vybavená kuchyňka (elektrický sporák, lednička, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, toustovač), obývací pokoj s kachlovými kamny, 2x BTV, 2 ložnice (2/3), dětská ložnice se 2 přistýlkami, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, topení na tuhá paliva, pračka, žehlička. Volné prostranství, zastřešené venkovní posezení, zahradní krb, venkovní gril, ohniště s posezením, zahradní nábytek. Parkování u objektu, domácí zvíře za poplatek.

Stravování
Restaurace i obchod v obci.

Poloha
Chata v rekreační obci Rusava, 1 km od solárně vyhřívaného koupaliště a 10 km od Bystřice pod Hostýnem v Hostýnských vrších.

Rekreace
Nejbližší solárně vyhřívané velké koupaliště 1 km (tobogán, whirpool, lezecká stěna, hřiště, plážový volejbal), malá přehrada 3 km, koupaliště v Bystřici pod Hostýnem 10 km, koupaliště v Kroměříži 30 km (tenisové kurty, plážový volejbal a nohejbal). Víceúčelové hřiště na tenis a fotbal s umělým povrchem 1 km. Jezdecký klub Podhradí - výjížďky na koních. Výlety do okolí: poutní místo Svatý Hostýn (rozhledna, vodní kaple s vývěrem zázračně léčivé vody, křížová cesta), nejvyšší vrchol hostýnských vrchů Kelčský Javorník 865 m n. m., zřícenina hradu Obřany, zámek Buchlovice, hrad Helfštýn, nepatrné zbytky hradu Šaumburk, hrad Lukov, židovský hřbitov v Holešově, Podzámecká, Květná zahrada a zámek v Kroměříži (UNESCO), ZOO Lešná, skanzen v Rožnově pod Radhoštěm.
  • 3. 10. 2017, 21:09

  • Zobrazení

    461

  • Oblíbené

    0

Kategorie