Zobrazit přihlášovací formulář

TRIČKO - TRIČKA s krátkým i dlouhým rukávkem!

Administrace

TRIČKO - TRIČKA s krátkým i dlouhým rukávkem!

25 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Velký výběr triček od každé velikosti !!! V tomto inzerátku však nabídka pouze velikosti 74, na ostatních detailních fotkách můžete mrknout na nabídku velikosti 74 až 86 ! MILÉ MAMINKY, UVEDENÁ CENA 25,- JE CENA OD!!!! NEZNAMENÁ TO TEDY, ŽE KAŽDÝ KUS…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

TRIČKO - TRIČKA s krátkým i dlouhým rukávkem!

25 Kč
  • Popis zboží
Velký výběr triček od každé velikosti !!! V tomto inzerátku však nabídka pouze velikosti 74, na ostatních detailních fotkách můžete mrknout na nabídku velikosti 74 až 86 !

MILÉ MAMINKY, UVEDENÁ CENA 25,- JE CENA OD!!!! NEZNAMENÁ TO TEDY, ŽE KAŽDÝ KUS STOJÍ 25,- !!!! Ale že na této ceně trička začínají, některé tedy těch 25,- stát bude :-)

V mém bazárku najdete mnoho oblečení, převážně pro holčičky, od velikosti 56 do velikosti 122 !!!!!

Žádný anglický secondhand !!!!!!!!

Vše co vidíte na hlavní fotce, ale i na detailních fotkách je k prodeji, v bazárku najdete s detailním popisem a samozřejmě s cenou, fotkami, atd. Stačí jen najít si právě ten Vámi vybraný kousek v bazárku :-)

Nabídka se ale rychle mění !!! Téměř denně se něco prodá, několikrát v týdnu také vkládám další kousky, které ještě nejsou nafocené na hromadných fotkách ! Hromadné fotky se snažím upravovat, zakřížkovávat, co již není k prodeji... ale není v mých silách to upravovat několikrát do týdne, tak je prosím berte s rezervou :-)

Co se týče hlavní fotky - trička s krátkým/dlouhým rukávkem, cenově začínáme již od 25,- a to za růžové bodýčko, ceny dále pokračují na 45,- za proužkované tričko s límečkem, atd. atd. Veškeré ceny naleznete v bazárku !
  • Velikost

    74

  • 31. 1. 2023, 22:14

  • Zobrazení

    390

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

RIFLE DŽÍNY ROLL-UP pro slečny... :-)
Lehký svetr svetřík MONSTER HIGH triko 146 - 152

Kategorie