Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské skříně ZELENÁ mix

Administrace

Dětské skříně ZELENÁ mix

2 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
DĚTSKÉ ŠATNÍ SKŘÍNĚ - kvalitní skříně pro děti do dětských pokojů. Na výběr máme stovky vzorů dětských skříní! NÁŠ TIP: Ve stejném motivu jako tuto dětskou skříň můžete u nás zakoupit také dětskou postel, komodu, box na hračky, dětskou poličku, psací…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské skříně ZELENÁ mix

2 999 Kč
  • Popis zboží
DĚTSKÉ ŠATNÍ SKŘÍNĚ - kvalitní skříně pro děti do dětských pokojů. Na výběr máme stovky vzorů dětských skříní!
NÁŠ TIP: Ve stejném motivu jako tuto dětskou skříň můžete u nás zakoupit také dětskou postel, komodu, box na hračky, dětskou poličku, psací stůl nebo úložný regál.
Dětské skříně nabízíme v nepřeberném množství vzorů, velikostí i barevných provedení. Dětské šatní skříně a skříňky můžete mít s policemi nebo šatní tyčí, můžete si zvolit počet zásuvek, poliček ve skříni, šířku skříně i barevné provedení či imitaci dřeva. Vaše děti naopak jistě ocení možnost vybrat si skříň v originálním designu přesně podle svých představ. Z desítek jedinečných obrázkových vzorů pro chlapce i děvčata si nelze nevybrat. Všechny námi nabízené dětské a studentské šatní skříně jsou vyrobeny z velmi kvalitního lamina. NÁŠ TIP: Děvčatům většinou vyhovuje skříň kombinovaná - police i šatní tyč a klukům spíše skříň policová. Dostatek úložného prostoru navíc vede děti k pořádnosti. Správným výběrem šatní skříně tak můžete Vaše ratolesti jednoduchým způsobem naučit nejen pořádnosti, ale v kombinaci s dalším nábytkem vytvořit dětem praktický a zároveň hravý pokojíček.
19 typů
Ceny jednotlivých typů a rozměry najdete v našem e-shopu.
Další zboží je možné nakoupit v našem eshopu - odkaz najdete pod našimi inzeráty (v přehledu všech inzerátů).
  • 26. 10. 2018, 11:52

  • Zobrazení

    75

  • Oblíbené

    0

Kategorie