Zobrazit přihlášovací formulář

Dětský opalovací olej s karotenoidy OF15 100 ml

Administrace

Dětský opalovací olej s karotenoidy OF15 100 ml

336 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 55 Kč
200 ml 572 Kč 200 ml balení s pumpičkou 600,- Účel použití: k účinné ochraně před UV-zářením a před negativními vlivy opalování. Popis: karotenoidy obsažené v rakytníkovém oleji (beta-karoten, lykopen), v řase Haematococcus pluvialis (astaxantin)…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětský opalovací olej s karotenoidy OF15 100 ml

336 Kč
  • Popis zboží
200 ml 572 Kč
200 ml balení s pumpičkou 600,-

Účel použití:
k účinné ochraně před UV-zářením a před negativními vlivy opalování.

Popis:
karotenoidy obsažené v rakytníkovém oleji (beta-karoten, lykopen), v řase Haematococcus pluvialis (astaxantin) a v oleji ze semínek rajského jablka (lykopen) se ukládají v kůži a zmírňují dopad UV-záření na pokožku. Pleť díky jejich přítomnosti získá bronzové zbarvení, aniž bychom ji museli nadměrně vystavovat slunci. Obsažený komplex karotenoidů a vitaminu E je silným antioxidantem, který přispívá k ochraně kůže před vznikem fotodermatóz, zabraňuje tvorbě vrásek v důsledku nadměrného opalování a podporuje pružnost a vláčnost pokožky. Amarantový a olivový olej obsahují skvalen, který je základní složkou lidské kůže. Skvalen má schopnost zklidňovat pokožku, napomáhá předcházet jejímu podráždění a zarudnutí.

Účinky:
chrání před nežádoucími vlivy UV-záření a opalování, zklidňuje a regeneruje.

Typ pokožky:
všechny, zejména citlivá.

Aroma:
jemné, bylinné.

Aktivní látky:
rostlinné oleje – z rakytníku, semínek rajského jablka, brusinky, amarantový, makadamiový, olivový, sezamový, jojobový, kokosový a mandlový; extrakt z řasy Haematococcus pluvialis; éterické oleje – levandule, meduňka lékařská, a mrkvová semena; vitamin E; ochranné UV-filtry.

Použití:
před začátkem slunění neneseme dostatečné množství (cca 2 mg na cm²) oleje na pokožku a jemně jej rozetřeme. Doporučujeme olej nanést cca 10–15 minut před pobytem na slunci, aby došlo k požadovanému proniknutí účinných látek do pokožky.

Tip:
po opalování doporučujeme pro zklidnění pokožky použít Regenerační krém Radio R1, Regenerační krém Levandule, Dětský krém Levandule, Pleťové mléko Levandule či Konopí. Tento olej je v
  • 8. 8. 2018, 13:32

  • Zobrazení

    37

  • Oblíbené

    0

Kategorie