Zobrazit přihlášovací formulář

Dárková stabilizovaná růže - malá

Administrace

Dárková stabilizovaná růže - malá

289 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 95 Kč
Velikost balení cca 27x6x6 cm. Nebaví Vás kupovat domů stále čerstvé růže? Pořiďte si novinku v květinách a dekoracích - stabilizované růže. Tyto květiny se dovážejí z Jižní Ameriky a Evropy a jejich obliba stále vzrůstá. Stabilizované květiny…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dárková stabilizovaná růže - malá

289 Kč
  • Popis zboží
Velikost balení cca 27x6x6 cm.

Nebaví Vás kupovat domů stále čerstvé růže? Pořiďte si novinku v květinách a dekoracích - stabilizované růže. Tyto květiny se dovážejí z Jižní Ameriky a Evropy a jejich obliba stále vzrůstá.

Stabilizované květiny vydrží mnohonásobně déle než ty klasické živé - jedinou podmínkou je neumisťovat jí na přímé slunce nebo na mráz, a udržovat jí v suchu bez vody.

Růže je dárkově zabalená v průhledném transportním obalu - můžete jí jednoduše vyndat, případně zkrátit dle potřeby a vložit do vázy bez vody či jinak naaranžovat.

Stabilizované růže nevystavujte přímému slunci, mrazu a především je nezalévejte. Pokud se po čase zapráší, nesmí se omývat vodou - doporučujeme použít například studený vzduch z fénu.

Tato stabilizovaná přírodní růže nebo také "věčná" květina se vyznačuje dlouhou dobou živostnosti, uchovává si přirozený svěží vzhled po dobu od 2 do 5let. Díky jedinečné technologii namáčení rostlin do unikátní tekuté směsi s glycerínem, je možné dosáhnout přirozené čerstvosti, trvalého vzhledu a měkkosti rostlin po mnoho let. Tyto rostliny mají oproti běžným "řezaným" květinám celou řadu především ekonomických a praktických výhod: několikaletá životnost se zachováním čerstvého vzhledu, absolutní bezúdržbovost (bez vody,bez požadavků na světlo), minimální šance napadení rostlin hmyzem nebo plísněmi.

Vynikající jako dlouhodobá dekorace do bytu, krásný dárek pro každou ženu.


Upozornění:
Stabilizované rostliny jsou přírodního původu. Mohou se tedy mírně lišit velikostí a barvou
  • 6. 2. 2019, 21:55

  • Zobrazení

    46

  • Oblíbené

    0

Kategorie