Zobrazit přihlášovací formulář

Tampóny do podprsenky LOVI Night Day 60ks

Administrace

Tampóny do podprsenky LOVI Night Day 60ks

219 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Jednorázové tampóny do podprsenky LOVI Night Day jsou určeny kojícím matkám. Tampóny chrání prádlo a oděv před ušpiněním vytékajícím mlékem. Profilovaný tvar ideálně přiléhá k prsu. Jemně zakončené okraje jsou diskrétní a nedráždí pokožku. I když jsou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tampóny do podprsenky LOVI Night Day 60ks

219 Kč
  • Popis zboží
Jednorázové tampóny do podprsenky LOVI Night Day jsou určeny kojícím matkám. Tampóny chrání prádlo a oděv před ušpiněním vytékajícím mlékem. Profilovaný tvar ideálně přiléhá k prsu. Jemně zakončené okraje jsou diskrétní a nedráždí pokožku. I když jsou tvořeny čtyřmi vrstvami, jsou velmi tenké. Měkká vnitřní vrstva nedráždí pokožku a udržuje ji v suchu. Dvě střední vrstvy zachycují vytékající mléko a mění ho na gel. Impregnovaná vnější vrstva zadržuje gel uvnitř tampónu. Samolepící páska zabraňuje klouzání tampónu uvnitř prádla. Tampóny dobře propouští vzduch. Každý tampón je z hygienických důvodů zabalen samostatně.

Upozornění! Tampóny pravidelně vyměňujte, použitý tampón vyhoďte do koše. Upozornění! Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte.
  • 9. 8. 2014, 21:20

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Kategorie