Zobrazit přihlášovací formulář

Sedm mečů

Administrace

Sedm mečů

129 Kč 199 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Klasik hongkongského akčního filmu Hark Tsui vypráví příběh sedmi odlišných hrdinů, kteří se spojí, aby zachránili vesnici před masakrem. V 17. století byla dynastie Ming svržena. Moci se chopila dynastie Čing a začala krutovláda. Bývalý kat Fu Qing Ju…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedm mečů

129 Kč
Koupit
Klasik hongkongského akčního filmu Hark Tsui vypráví příběh sedmi odlišných hrdinů, kteří se spojí, aby zachránili vesnici před masakrem.

V 17. století byla dynastie Ming svržena. Moci se chopila dynastie Čing a začala krutovláda. Bývalý kat Fu Qing Ju chce zastavit toto brutální řádění. Se dvěma společníky se vydává na horu Nebe, aby požádal o pomoc mistra Shadow-Glow.

Tento poustevník skvěle ovládá umění meče, které předává svým žákům. Mistr Shadow-Glow je ochoten pomoci a nařizuje čtyřem učedníkům, aby se připojili k původní trojici. Vzniká tak skupina Sedmi mečů s Fu Qing Ju v čele.

Společně vyrážejí do vesnice Bowei. Rozhodnou se odvést všechny její obyvatele do bezpečnějšího úkrytu. Záhy zjišťují, že jejich jídlo je otrávené a cestu někdo značkuje, aby k nim přivedl nepřítele.

Je jasné, že jeden z nich je zrádce. Je nutné ho (nebo ji) odhalit dříve, než je dostihne nepřátelská armáda. Vztahy uvnitř Sedmi mečů navíc zkomplikuje rodící se láska.
  • 20. 4. 2024, 13:31

  • Zobrazení

    223

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Pí a jeho život
Star Wars: Síla se probouzí (S.E.)
Indiana Jones kolekce 5DVD
Anna a král
Nové
PLAST

Anna a král

Dracula
Nové

Dracula

Tenkrát na Západě
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Tenkrát na Západě

Druhá šance
Nové
PLAST

Druhá šance

Šifra mistra Leonarda
Sound of music - Za zvuku hubby (anglicky)
Kolekce Středozemě 6 DVD
Twilight sága - Rozbřesk 2. část

Kategorie