Zobrazit přihlášovací formulář

Lego city 60052 nákladní vlak

Administrace

Lego city 60052 nákladní vlak

4 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 70 Kč
LEGO City 60052 Nákladní vlak Přepravujte těžké zboží i zvířata městem v super silném nákladním vlaku LEGO City. Tento skvělý motorový vlak s osmikanálovým, sedmirychlostním infračerveným dálkovým ovládáním dokáže transportovat skoro cokoliv. Takže je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 8. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lego city 60052 nákladní vlak

4 899 Kč
  • Popis zboží
LEGO City 60052 Nákladní vlak
Přepravujte těžké zboží i zvířata městem v super silném nákladním vlaku LEGO City. Tento skvělý motorový vlak s osmikanálovým, sedmirychlostním infračerveným dálkovým ovládáním dokáže transportovat skoro cokoliv. Takže je tvoje práce ujistit se, že náklad bude ve správný čas na správném místě, aby vše ve městě hladce fungovalo. Připojte dobytčí vagon a dva nákladní vagony k sobě a táhněte je lokomotivou po železničním okruhu. Vysokozdvižným vozíkem bezpečně přemisťujte palety mezi vagóny a nákladními vozidly. Sledujte pohyb veškerého odváženého a přiváženého nákladu v kanceláři na úžasném vlakovém nádraží. Tam můžete použít posuvný stropní jeřáb s hákem k přemísťování těžkého nákladu mezi vozidly a na zemi. S tolika herními funkcemi a skvělými vlastnostmi je tohle vynikající sada pro vlakové nadšence. Součástí sady jsou 4 minifigurky: řidič vysokozdvižného vozíku, strojvedoucí, farmář a řidič náklaďáku.

Stavebnice LEGO City jsou určeny pro všechny malé stavitele a milovníky města. V LEGO City totiž najdete vše potřebné pro život ve městě, ať se jedná o jeho stavbu, provoz nebo ochranu jeho obyvatel. Stavebnice LEGO rozvíjí kreativitu, jemnou motoriku i představivost dětí a řadí se mezi jednu z nejoblíbenějších dětských her.

Parametry a specifikace:

Produktová řada:
LEGO City

Počet dílků:
888

Doporučený věk:
6 - 12 let
  • 9. 12. 2019, 22:27

  • Zobrazení

    119

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO MINECRAFT 21181 KRÁLIČÍ RANČ
lego duplo MAŠINKA S ČÍSLY
lego duplo ZVÍŘÁTKA Z FARMY
lego popelářské auto
LEGO CITY MOBILNÍ POLICIE
lego city hasičská stanice 60004
PLENKY DADA vel. 2 , 43 ks
metráž KOČKY
CIKCAK ČERNOBÍLÝ
Nové
ČESKÝ

CIKCAK ČERNOBÍLÝ

Kategorie