Zobrazit přihlášovací formulář

2x růžovobílé kožené tenisky ADIDAS + SUPERSTAR

Administrace

2x růžovobílé kožené tenisky ADIDAS + SUPERSTAR

499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 81 Kč
na tkaničky s kytičkovým dívčím motivem a druhé s kytičkou na patě ve velikosti 32/33. Velmi oblíbené, klasicky dívčí tenisky po Petrušce - nosila do školy na parádu a Superstáry se stélkou 21,3 cm naopak na tělocvik, do družiny, na školu v přírodě atd.,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x růžovobílé kožené tenisky ADIDAS + SUPERSTAR

499 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
na tkaničky s kytičkovým dívčím motivem a druhé s kytičkou na patě ve velikosti 32/33. Velmi oblíbené, klasicky dívčí tenisky po Petrušce - nosila do školy na parádu a Superstáry se stélkou 21,3 cm naopak na tělocvik, do družiny, na školu v přírodě atd., takže podle toho vypadají - jsou sice naprosto čisté a nesešlapané, ale kůže místy odřená. Druhé s kytičkou naopak už nejsou 100% čisté, i když vyndavací stélka ADIFIT růžová ano - celá měří 21cm - udáno 20,5 cm - což je maximum délky nožky. Nebarví, takže možno i do tělocvičny. Nepoškozené, nepotrhané, neokopané a uvnitř nikde neprodřené, stále pěkné. Pouze jako celek!!!
  • Značka

    ADIDAS

  • Velikost

    32

  • Rozměry

    stélka 21 a 21,3 cm celé přeměřené ocelovým metrem

  • 21. 4. 2024, 0:29

  • Zobrazení

    443

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie