Zobrazit přihlášovací formulář

Fusak Exclusive Outlast Méďa

Administrace

Fusak Exclusive Outlast Méďa

1 999 Kč 2 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
Praktický a nejoblíbenější fusak Exclusive Angel Méďa Outlast® je skvělý nejen do kočárku, ale také do autosedačky. Obsahuje termoregulační materiál Outlast®, který vytváří příznivé teplotní podmínky. Tento fusak se běžně používá od října do dubna, aniž…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Fusak Exclusive Outlast Méďa

1 999 Kč
  • Popis zboží
Praktický a nejoblíbenější fusak Exclusive Angel Méďa Outlast® je skvělý nejen do kočárku, ale také do autosedačky. Obsahuje termoregulační materiál Outlast®, který vytváří příznivé teplotní podmínky. Tento fusak se běžně používá od října do dubna, aniž by se v něm miminko přehřívalo či mu byla zima. Můžete jej používat také v letním období jako spacák. Fusak můžete zkracovat, prodlužovat a rozšiřovat. Je určen pro děti od narození do 2 let věku.

speciální vrstva Outlast®
možnost prodloužení fusaku
možnost zúžení fusaku
pratelný, v pračce do 40° - dodržujte podmínky uvedené v manuálu
hřejivost do - 10°
kapsička na drobnosti
otvory pro pásy

Materiál Outlast®
Outlast ® je speciální textilní funkční materiál vázaný na bavlnu. Byl vyvinutý v NASA a původně se přidával do rukavic a obleků kosmonautů. Nyní se využívá převážně v oděvním průmyslu, ale můžete se s ním setkat také ve zdravotnictví nebo armádě. Vyniká především výbornými termoregulačními vlastnostmi. Umí regulovat a vyrovnávat teplotu těla. Jakmile materiál pozná zvyšující se teplotu pokožky, začne okamžitě teplo pohlcovat a teplotu mezi pokožkou a materiálem snižovat. Pochopitelně v případě chladu se zachová přesně naopak, opět pro udržení tepelné pohody. Outlast® také redukuje vznik potu a omezuje tak pocení až o 40%.

Po testech ve vesmíru Outlast® konečně na Zemi
Technologie Outlast® je jediným materiálem typu Phase Change, který získal pečeť Certified Space Technology ™. Tato technologie byla původně vyvinuta pro organizaci NASA a je průběžně ověřována ohledně efektivity a bezpečnosti, a to v nejrůznějších aplikacích, které na trh dodávají renomované značky. V současnosti vlastní Outlast přes 26 patentů v segmentu materiálů regulujících teplotu.
  • 18. 10. 2018, 14:02

  • Zobrazení

    197

  • Oblíbené

    0

Kategorie