Zobrazit přihlášovací formulář

CRANBERRY PEAR VONNÝ VOSK DO AROMALAMPY

Administrace

CRANBERRY PEAR VONNÝ VOSK DO AROMALAMPY

61 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
AKTUÁLNÍ BESTSELLER!!!! ♪♫ Popis vůně: Vůně v limitované edici přináší aroma hrušek, čerstvě utržených v sadu a politých dekadentně natrpklým brusinkovým sirupem. Dokonalá lahůdka pro opravdové gurmány, na kterou se sbíhají sliny. Popis provedení:…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

CRANBERRY PEAR VONNÝ VOSK DO AROMALAMPY

61 Kč
  • Popis zboží
AKTUÁLNÍ BESTSELLER!!!! ♪♫

Popis vůně: Vůně v limitované edici přináší aroma hrušek, čerstvě utržených v sadu a politých dekadentně natrpklým brusinkovým sirupem. Dokonalá lahůdka pro opravdové gurmány, na kterou se sbíhají sliny.

Popis provedení: Rozpuštěný vonný vosk provoní velmi rychle celý byt. Můžete ho také tuhý vložit do malých prostor a těšit se ze svěžesti dlouhé týdny. Pro maximální vonný efekt rozpusťte vosk v aromalampě pomocí běžné čajové svíčky. Vosk nepokládejte do vody. Po sfouknutí svíčky vosk ztuhne a dá se znovu použít. Jeho objem neubývá, pouze se z něj po čase odpaří vonné esence. Lampu poté vložte do mrazáku a po chvíli půjde použitý vosk volně vyloupnout. Vosky se dají kombinovat: vytvářejte vlastní vůně nalámáním různých vosků do horního kalíšku aromalampy!
  • 28. 9. 2018, 12:28

  • Zobrazení

    25

  • Oblíbené

    0

Kategorie