Zobrazit přihlášovací formulář

Postavte si vlastní město z Lega

Administrace

Postavte si vlastní město z Lega

189 Kč 239 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Chcete díky jednoduchým návodům krok za krokem, které jsou doplněny podrobnými a přehlednými soupiskami potřebných dílů, stvořit z Lega celé město a přivést ho k životu? Hromada Lega je dnes nedílnou součástí inventáře téměř každého dětského pokoje. V…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Postavte si vlastní město z Lega

189 Kč
  • Popis zboží
Chcete díky jednoduchým návodům krok za krokem, které jsou doplněny podrobnými a přehlednými soupiskami potřebných dílů, stvořit z Lega celé město a přivést ho k životu?

Hromada Lega je dnes nedílnou součástí inventáře téměř každého dětského pokoje. V pestrobarevných kostkách nacházejí nicméně jisté zalíbení i mnozí dospělí a rádi se nechají svými ratolestmi vtáhnout do hry a skládání. Jakmile se ovšem po prvním nevyhnutelném úklidu ocitnou kostky zpátky v krabici, už většinou chybí to, čeho ostřílení stavitelé Joachim Klang a Oliver Albrecht „nacpali“ naopak do knížky vrchovatě: nápady! Na těchto stránkách vám přinášejí spoustu skvělých námětů, jak z nepřehledné změti kostek vykouzlit celý nový svět.

Autoři v knížce ukazují, jak pomocí úplně obyčejných drobných kostek Lega postavit malé modely autíček, vrtulníků nebo třeba elektrických lokomotiv. Při troše trpělivosti, pečlivosti a nadšení z nich můžete stvořit dokonce celé město, v němž nechybí ani obchodní dům a nádraží.

Je to zkrátka knížka pro malé i velké, pro mladé i pro ty, kdo mladými zůstali, prostě pro všechny milovníky těch drobných fascinujících kostiček, které nás v životě doprovázejí už po celé generace.

Detaily knihy:
Autor: Joachim Klang, Oliver Albrecht
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-251-3814-4
Počet stran: 240
  • 15. 10. 2018, 20:15

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Recepty 6
Recepty 2
Recepty 3
Recepty 4
Recepty 1
Recepty 5
Příběhy se šťastným koncem
Dámské společenské šaty
Barbie šaty
Plátěné kalhoty
Dívčí baleríny
Barbie halenky

Kategorie