Zobrazit přihlášovací formulář

1011 ZB MAGNETIZ - FARMA

Administrace

1011 ZB MAGNETIZ - FARMA

449 Kč 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Magnetiz Jedná se o unikátní patent, který byl vyvinut na základě důkladného pochopení toho, jak děti myslí, když si hrají, co se jim líbí v jejich světě, a to, co chtějí vidět. Kombinací jednotlivých kousků, vrstvu po vrstvě, můžete vytvářet živé 3D…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 12. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

1011 ZB MAGNETIZ - FARMA

449 Kč
  • Popis zboží
Magnetiz

Jedná se o unikátní patent, který byl vyvinut na základě důkladného pochopení toho, jak děti myslí, když si hrají, co se jim líbí v jejich světě, a to, co chtějí vidět. Kombinací jednotlivých kousků, vrstvu po vrstvě, můžete vytvářet živé 3D obrazy, které stimulují představivost.
Série her zahrnuje stovky krásně navržených figurek: členy rodiny, přátele, zvířata, oblečení, nábytek, předměty, potraviny, nádobí a hračky, které mohou být kombinovány různými způsoby na magnetickém pozadí, můžete tedy vytvořit nekonečné množství příběhů, vrstvu po vrstvě.



Magnetiz - Farma
Sada pro milovníky přírody a široce otevřeného prostory. Chcete podojit krávu? Orat pole s traktorem? Sklízet ovoce ze stromu? Sbírat med z úlu? Posbírat vajíčka a kuřátka? Čerpat vodu z historické studny, stejně jako za starých časů? Možná si budete chtít užít vaší květinovou zahradu a pěstovat zeleninu. Ale někdo nám okousal zeleninu, musíme tam dát strašáka! Nebo možná vaše srdce touží vybudovat domov v zemi plné krásných předmětů. Vše je možné s Magnetiz - stačí otevřít soubor a začít dýchat nádherný čerstvý vzduch!
  • 8. 4. 2018, 19:27

  • Zobrazení

    95

  • Oblíbené

    0

Kategorie