Zobrazit přihlášovací formulář

Mozaika - Dřevěná na desce, Farma, 43 dílků (Goki)

Administrace

Mozaika - Dřevěná na desce, Farma, 43 dílků (Goki)

229 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Dřevěná hračka - Dřevěná mozaika Farma. Tato mozailka jsou vlastně rozličné geometrické tvary v rozmanitých barvách uložených do dřevěného rámu. Zvláštností u této didaktické hry jsou oblouky a zvířátka, které významně rozšiřují možnost použití při…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mozaika - Dřevěná na desce, Farma, 43 dílků (Goki)

229 Kč
  • Popis zboží
Dřevěná hračka - Dřevěná mozaika Farma. Tato mozailka jsou vlastně rozličné geometrické tvary v rozmanitých barvách uložených do dřevěného rámu. Zvláštností u této didaktické hry jsou oblouky a zvířátka, které významně rozšiřují možnost použití při stavěních různých věží či zvířecích domečků. S touto mozaikou je možné si vyhrát dvěma způsoby – pokud ji chcete využít jako hlavolam, stačí z dřevěného rámu vysypat všechny kostky a seskládat je jako puzzle znovu do rámu a to tak, aby žádná nezbyla. Druhou možností je pak kostky použít na stavění mimo základní desku to zcela dle vlastní fantazie.



Hlavolamy mozaikového typu jsou skvělé hračky pro malé i velké, neboť trénují a podporují přemýšlení nad různými variantami použití jednotlivých kostek, představivost při skládání, logiku a trpělivost.



Mozaika je vyrobena ze dřeva. Použité barvy jsou nezávadné. Skládá se ze 43 dílů. Rozměr dřevěného rámu je 30x30cm. Vhodné pro děti od 3 let.
  • 23. 5. 2022, 8:52

  • Zobrazení

    194

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie