Zobrazit přihlášovací formulář

TERMOMISKA UFO 2V1-4 BARVY

Administrace

TERMOMISKA UFO 2V1-4 BARVY

265 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Barevná termomiska je určena dětem starším 9-ti měsíců. Horká voda pomáhá déle udržet teplotu podávaného pokrmu, zpomaluje jeho chladnutí. Miska obsahuje víčko, které je možné použít jako samostatnou misku. Jak miska tak víčko/miska obsahují protiskluzové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

TERMOMISKA UFO 2V1-4 BARVY

265 Kč
  • Popis zboží
Barevná termomiska je určena dětem starším 9-ti měsíců. Horká voda pomáhá déle udržet teplotu podávaného pokrmu, zpomaluje jeho chladnutí. Miska obsahuje víčko, které je možné použít jako samostatnou misku. Jak miska tak víčko/miska obsahují protiskluzové přísavky, které umožňují stabilní připevnění k desce stolu (pouze na hladký povrch). Objem termomisky 300 ml, objem víčka 500 ml.

Návod k použití.

Udržujte v čistotě, myjte v teplé vodě přípravkem určeným dětem. Před prvním a každým dalším použitím misku důkladně umyjte v horké vodě. Z bezpečnostních důvodů nenaplňujte misku vařící vodou. Speciální uzávěr zabraňuje vylití horké vody. Vždy se ujistěte, že je nalévací otvor dobře uzavřen. Nepoužívejte v mikrovlné troubě. Před každým krmením zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte!

Před každým použitím výrobek zkontrolujte. Při prvních známkách poškození nebo opotřebení výrobek ihned vyhoďte a již dále nepoužívejte. Výrobek není hračka, uchovávejte mimo dosah dítěte. Nikdy nenechávejte dítě v průběhu krmení bez dozoru dospělé osoby. Informace o výrobku uchovejte pro případné pozdější použití. Číslo série je uvedeno na obalu.

Termomiska a miska UFO 2 v 1 odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,

Směrnici Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,

Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC.
  • 21. 5. 2015, 23:20

  • Zobrazení

    80

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie