Zobrazit přihlášovací formulář

PLASTOVÁ MISKA PIRÁTI

Administrace

PLASTOVÁ MISKA PIRÁTI

59 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Plastová miska je určena dětem starším jednoho roku. Živé barvy dělají pro každé dítě jídlo mnohem zajímavější. Objem 320 ml. Návod k použití: Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte v teplé vodě s přípravkem určeným…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PLASTOVÁ MISKA PIRÁTI

59 Kč
  • Popis zboží
Plastová miska je určena dětem starším jednoho roku. Živé barvy dělají pro každé dítě jídlo mnohem zajímavější. Objem 320 ml.

Návod k použití: Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte v teplé vodě s přípravkem určeným dětem, přelijte vařící vodou. Nesterilizujte, nevyvařujte! Vždy zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu. Možno používat v mikrovlné troubě a v myčce nádobí.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte!

Před každým použitím výrobek důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození již výrobek dále nepoužívejte. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nikdy nenechávejte dítě v průběhu jídla bez dozoru dospělé osoby. Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte.

Plastová miska odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,

Směrnici Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,

Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC.
  • 6. 11. 2014, 12:29

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie