Zobrazit přihlášovací formulář

HRNÍČEK NEVYLÉVACÍ ANIMALS- 2 BARVY

Administrace

HRNÍČEK NEVYLÉVACÍ ANIMALS- 2 BARVY

125 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 65 Kč
Nevylévací polypropylénový hrníček s barevnými motivy obsahuje nevylévací měkké, bílé pítko, které je určeno pro děti starší 6-ti měsíců. Úchyty usnadňují dítěti držení hrníčku v malých ručičkách. Je určen dětem starším 6-ti měsíců. Po demontáži úchytu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

HRNÍČEK NEVYLÉVACÍ ANIMALS- 2 BARVY

125 Kč
  • Popis zboží
Nevylévací polypropylénový hrníček s barevnými motivy obsahuje nevylévací měkké, bílé pítko, které je určeno pro děti starší 6-ti měsíců. Úchyty usnadňují dítěti držení hrníčku v malých ručičkách. Je určen dětem starším 6-ti měsíců. Po demontáži úchytu je hrníček vhodný k použití pro starší děti. Objem 240ml. Hrníček neobsahuje BPA.

Náhradní pítko najdete v oddíle dudlíky a pítka.

Návod k použití hrníčku:
Hrníček udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím umyjte všechny rozmontované části (hrníček, nevylévací pítko, úchyty, víčko) v teplé vodě s vhodným dětským mycím prostředkem a opláchněte horkou vodou. Nedoporučujeme umývat hrníček a pítko v myčce nádobí, protože používané mycí prostředky mohou způsobit poškození výrobku. Nepoužívejte žádné chemické desinfekční prostředky.

Návod k použití pítka:

Před prvním a každým dalším použitím umyjte pítko v teplé vodě a poté ho sterilizujte ve vařící vodě po dobu asi 5 minut. Nikdy nepoužívejte k sterilizaci žádné chemické ani dezinfekční prostředky. Před každým použitím pítko důkladně zkontrolujte, zejména tehdy, když už má dítě zoubky. Natáhněte pítko všemi směry. Při prvních známkách poškození nebo oslabení materiálu vyměňte pítko za nové. Z bezpečnostních a hygienických důvodů doporučujeme pítko vyměnit max. po 3 měsících. Nikdy nepoužívejte pítko jako šidítko. Nikdy pítko neděrujte ani nezvětšujte otvory v pítku, můžete způsobit jeho zničení. Husté tekutiny (např. šťávy s kousky ovoce ) mohou ucpat otvory v pítku.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte! Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Před každým použitím zkontrolujte kvalitu výrobku. Při prvních známkách opotřebení nebo poškození již výr
  • 21. 11. 2014, 12:11

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie