Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Micro Touches Max - zastřihovač chloupků @@@

Administrace

@@@ Micro Touches Max - zastřihovač chloupků @@@

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 21 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Zastřihovač Micro Touches Max v sobě má zabudované LED světlo, které vám pomůže si posvítit i na těžko dostupné a těžko viditelné oblasti. Dostane se k pokožce tak blízko jako břitva, ale je bezpečný na dotek. Zastřihovač…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Micro Touches Max - zastřihovač chloupků @@@

149 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!!

Zastřihovač Micro Touches Max v sobě má zabudované LED světlo, které vám pomůže si posvítit i na těžko dostupné a těžko viditelné oblasti. Dostane se k pokožce tak blízko jako břitva, ale je bezpečný na dotek.

Zastřihovač Micro Touches Max představuje ideální řešení při odstraňování chloupků z uší a nosu. S jeho pomocí si můžete snadno zastřihnout i kníry a vousy. Díky speciálnímu nástavci si můžete jednoduše upravit přerostlé obočí, aniž byste odstranili příliš mnoho chloupků. To samé platí i o ramenech, pažích, hrudníku a zádech - odstraňte jen pár chloupků, nebo se jich zbavte všech.

Zastřihovač Micro Touches Max se hodí na náročnou práci, ale zároveň je i dostatečně jemný a dá se používat na ty nejcitlivější oblasti. Jedná se o bezpečné a přesné řešení pro všechny potřeby muže. Usnadní život všem mužům, kteří jsou rádi dobře a čistě upravení.

Zastřihovač Micro Touch Max je stejně velký jako propiska, takže se snadno vejde do cestovního kufru či k holení. Čepele pracují s velkou přesností a jsou zcela bezpečné na dotek.

Velikost strojku: 14 cm

Barva: zelená

Materiál: abs plast

Obsah balení:

1x zastřihovač Micro Touches Max

1x 2/4 mm nástavec

1x 6 mm nástavec

1x čistící kartáček

1x AAA baterie
  • 12. 10. 2020, 21:14

  • Zobrazení

    97

  • Oblíbené

    1

Kategorie