Zobrazit přihlášovací formulář

ZMĚKČOVAČ VODY (dóza 850 g)

Administrace

ZMĚKČOVAČ VODY (dóza 850 g)

165 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
V tvrdé vodě má mýdlová složka pracích prostředků sníženou účinnost, neboť se sráží s minerálními látkami obsaženými ve vodě. Praní ve tvrdé vodě proto znamená zvýšenou spotřebu pracího prostředku a následné usazování sraženin v textilu a v pračce, a to…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZMĚKČOVAČ VODY (dóza 850 g)

165 Kč
  • Popis zboží
V tvrdé vodě má mýdlová složka pracích prostředků sníženou účinnost, neboť se sráží s minerálními látkami obsaženými ve vodě. Praní ve tvrdé vodě proto znamená zvýšenou spotřebu pracího prostředku a následné usazování sraženin v textilu a v pračce, a to zejména při praní v mýdlových pracích prostředcích. Tvrdost vody upravuje změkčovač vody v dávkování podle níže uvedeného návodu.

Pokud nevíte jakou máte tvrdost vody, pomohou vám ji určit testovací pásky.

Změkčovač nasypejte do zásobníku na prací prášek spolu s pracím prostředkem.

Silně znečistěné prádlo doporučujeme předem namočit do přípravku PUER, skvrny a nečistoty před praním ošetřete žlučovým mýdlem.

Doporučujeme také použít L´VANDU love Máchadlo prádla, které neutralizuje máchací lázeň, rozpouští zbytky mýdla a pracího prostředku a usnadní tak jejich vypláchnutí s máchací vodou. Prádlo bude měkčí, barvy jasnější. Důležité zejména pro alergiky a jedince s citlivou pokožkou.

Složení: >15% zeolit, >15% uhličitan sodný, >15% citran sodný.

Uchovejte mimo dosah dětí.
  • 12. 7. 2017, 11:31

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie