Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská desková hra OPIČKY V DŽUNGLI HM1651

Administrace

Dětská desková hra OPIČKY V DŽUNGLI HM1651

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Máme zde 4 opičky, malé kamarády, kteří by chtěli zkusit, jak chutná magické ovoce. Vydejte se spolu s nimi na zábavnou cestu džuglí, kde na Vás budou čekat překážky, které jistě snadno překonáte. Hra je velmi jednoduchá a hodí se i pro malé děti, které…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská desková hra OPIČKY V DŽUNGLI HM1651

199 Kč
  • Popis zboží
Máme zde 4 opičky, malé kamarády, kteří by chtěli zkusit, jak chutná magické ovoce. Vydejte se spolu s nimi na zábavnou cestu džuglí, kde na Vás budou čekat překážky, které jistě snadno překonáte. Hra je velmi jednoduchá a hodí se i pro malé děti, které ještě neumí číst a počítat. Na herní kostce nejsou očka, ale pouze barvičky. Celá hra je magnetická, je tedy vhodná i na cesty a a nice se neztratí. V sadě najdete také pytlíček na figurky a doplňky. Hra je doporučena dětem od 3 let a zahrají si jí 2 – 4 děti. Přejeme příjemnou zábavu spolu s opičkami z džugle!

Pravidla hry:
Připravte si hrací plochu, každý hráč umístí svou opičku na start na jednu stezku, dále umistěte košíčky do džungle, magické ovoce do cíle a připravte si hrací kostku.
Hraje se po řadě, každý hráč hází kostkou a postupuje na nejbližší políčku v barvě, které nám ukázala kostka. Pokud se Vaše opička ocitne na políčku se symbolem stromu, jedno kolo stojíte. Za prvé směřujete opičky směrem od startu k džungli pro košíček. Až jej budete mít, dejte jej na hlavu opice a připravte se na dobdoružství - všechny opičky nyní směřují po jedné stezce směrem k cíli pro ovoce. Která zde bude první?
Balení obsahuje:
- magnetická herní plocha
- 4 opice
- 4 košíčky
- 1 magické ovoce
- 1 herní kostka
- pytlíček an figurky a kostku

Rozměry herní plochy: 32,5 cm x 32,5 cm x 2 cm.
Rozměry balení: 33,5 cm x 33,5 cm x 5 cm.

ZAJÍMAVÁ HRA PLNÁ DOBRODRUŽSTVÍ – POMOZTE OPIČKÁM ZÍSKAT MAGICKÉ OVOCE
  • 2. 4. 2019, 15:56

  • Zobrazení

    78

  • Oblíbené

    0

Kategorie