Zobrazit přihlášovací formulář

Babylonia - Babylonia TRICOT-SLEN Brown

Administrace

Babylonia - Babylonia TRICOT-SLEN Brown

1 240 Kč 1 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Proč je Tri-cotti lepší alternativou než obvyklejší způsoby přepravy dětí? 1. S šátkem Tri-cotti můžete nosit své dítě v přirozené pozici plodu. Toto je důležité, protože po narození potřebuje dítě tělesný kontakt. V prvních 3 měsíce je miminko…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 1. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Babylonia - Babylonia TRICOT-SLEN Brown

1 240 Kč
  • Popis zboží
Proč je Tri-cotti lepší alternativou než obvyklejší způsoby přepravy dětí?



1. S šátkem Tri-cotti můžete nosit své dítě v přirozené pozici plodu. Toto je důležité, protože po narození potřebuje dítě tělesný kontakt. V prvních 3 měsíce je miminko příliš malé, aby mohlo být nošeno vzpřímeně, cca až po 3 měsících může miminko roztáhnout nožičky, abyste mohli změnit polohu a Tri-cotti vám bude sloužit bez problémů další rok.

2. Ve vzpřímeném sedu, můžete Tri-cotti stáhnout dolů přes stehna dítěte až k jeho kolenům. Tímto způsobem poskytnete dítěti široký základ sedu, který zajistí, že jeho záda nebudou zatížená a bude úplně v klidu ležet proti Vám. Když má dítě jen malý opěrný bod, jako ve většině případech tradičních způsobů nošení, kdy nožičky visí dolů a dítě v podstatě nese svou vlastní váhu.

3. Tri-cotti se lehce a rychle nasazuje.

4. Tri-cotti nemá žádné knoflíky, spony, přezky nebo jiné zapínací zařízení, které mohou poranit nebo tlačit dítě nebo poškrábat a otlačit Vaše ramena.

5. S Tri-cotti je váha Vašeho dítěte optimálně rozdělena v horní polovině Vašeho těla; díky tomu nesete svoje dítě bez námahy. Neexistuje žádný časový pro dobu nošení dítěte v Tri-cotti. Je to jen na Vás. Váha dítěte je rovnoměrně rozložená, takže při nošení dítěte nemusíte vyrovnávat držení těla.

6. Tri-cotti dovoluje diskrétně kojit.

7. Tri-cotti zabere velmi málo prostoru - složené má velikost trička – takže ho vždy můžete brát sebou.

8. Pokud Tri-cotti zrovna nepoužíváte k nošení, můžete ho využít jako deku pro Vaše dítě. Díky tomu, že je Tri-cotti z bavlny, nasaje vůni rodiče a poskytne dítěti přirozený pocit bezpečí.

9. Tri-cotti je vhodné pro všechna roční období, protože je vyroben ze 100% bavlny
  • 16. 3. 2024, 10:34

  • Zobrazení

    281

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

MUTSY EVO adaptér na hlubokou korbu
Nebulus dámská fleecová mikina Gotland S
MEGA VÝPRODEJ VŠEHO!!!!!!!
Dámský lyžařský komplet Völkl
Luxusní bunda pravá kožešina Poivre blanc
Chlapecká stertsch bundička Poivre Blanc

Kategorie