Zobrazit přihlášovací formulář

Sylvanian Families - Městský dům patrový se světly

Administrace

Sylvanian Families - Městský dům patrový se světly

1 470 Kč 2 231 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 38 uživatelů
VELIKÝ HIT NEJEN TĚCH LETOŠNÍCH VÁNOC :-) o SYLVANIAN FAMILIES je až NESKUTEČNÝ zájem :-) dlouho jsem nic takového nezažila....! :-) Co naskladníme, je během několika dnů pryč.. a to si vždycky myslíme, jakou zásobu nemáme :-) V TOMTO INZERÁTU TEDY…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sylvanian Families - Městský dům patrový se světly

1 470 Kč
  • Popis zboží
VELIKÝ HIT NEJEN TĚCH LETOŠNÍCH VÁNOC :-) o SYLVANIAN FAMILIES je až NESKUTEČNÝ zájem :-) dlouho jsem nic takového nezažila....! :-) Co naskladníme, je během několika dnů pryč.. a to si vždycky myslíme, jakou zásobu nemáme :-)

V TOMTO INZERÁTU TEDY POUZE NEJOBLÍBENĚJŠÍ A ZÁKLADNÍ PRODUKT SYLVANIAN - PATROVÝ DOMEK SE SVĚTLY! ALE MÁME (zatím ještě!) I ŠIROKOU ŠKÁLU PŘÍSLUŠENSTVÍ! NAPIŠTE SI, ZAŠLU ODKAZ!

Městský dům patrový se světly Sylvanian Families

Když se venku setmí, v tomto velkém domě vše ožije! Světýlka prozáří obě patra! V přízemí se právě večeří, nahoře se děti připravují do postýlky a to nejmenší už spinká.

Maminka si chvilku odpočine při čtení v kuchařce a přitom čeká na telefon od babičky, která přijede na návštěvu. Květinky na balkóně se musí zalít, buchta v troubě už čeká a tatínek si nakonec vychutnává večerní kávu společně s maminkou.

Dům obsahuje zábradlí, světla, koberec/trávník. V horním patře lze jednu stěnu mezi dvěma pokoji variabilně posouvat a upravovat tak velikost pokojíčku. Otevírací dvoukřídlové dveře v horní části umožní pohodlný vstup na terasu. Zábradlí, schodiště a křídla domu lze upravovat podle potřeby a fantazie dětí.

Dům neobsahuje figurky a doplňky. V komíně( z venkovního pohledu na dům) , v dolní části, se vkládají 2AA baterie a spínače na světla jsou umístěna na zdech pokojů, kde jsou světla.

DALŠÍ PRODUKTY K ZAKOUPENÍ:
- rodinka OVEČEK, JEŽKŮ, CHOCOLATE KRÁLÍKŮ, HNĚDÝCH VEVEREK, HEDVÁBNÝCH KOČEK, ČERVENÝCH PAND, BÍLÝCH MYŠEK, ŠEDÝCH KOČEK
- rodinné auto ČERVENÉ I MODRÉ
- nábytek Chocolate" králíků" TAŤKA NA POHOVCE, SESTRA U PSACÍHO STOLU, Baby KRÁLÍK V POSTÝLCE, MAMKA U LEDNIČKY... A DALŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, NEVEJDE SE MI TO SEM :-)
  • 28. 6. 2019, 19:42

  • Zobrazení

    677

  • Oblíbené

    1

Kategorie