Zobrazit přihlášovací formulář

THE SIMS 2 CASTAWAY pro NDS

Administrace

THE SIMS 2 CASTAWAY pro NDS

199 Kč 289 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
THE SIMS 2 CASTAWAY pro NDS, hrané, ale v pořádku, včt. krabičky. The Sims 2 Castaway hráče uvede do role simáků, kteří ztroskotali na pustém ostrově. Úkolem hráče je zařídit simákům na ostrově nový život, což bude činit v rámci příběhového Story…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2004
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

THE SIMS 2 CASTAWAY pro NDS

199 Kč
  • Popis zboží
THE SIMS 2 CASTAWAY pro NDS, hrané, ale v pořádku, včt. krabičky.

The Sims 2 Castaway hráče uvede do role simáků, kteří ztroskotali na pustém ostrově. Úkolem hráče je zařídit simákům na ostrově nový život, což bude činit v rámci příběhového Story módu a tradičního Classic módu. Story mód bude o učení se všeho co je třeba k přežití na pustém ostrově (stavba chýše, shánění jídla, hledání zábavy). V Classic módu si hráč vytvoří své vlastní simáky a sám bude rozhodovat o tom, jakým způsobem jeho chovanci přežijí pobyt na pustém ostrově.

Co nás čeká?
Vaši simové budou postaveni před nelehký a strastiplný úkol - přežít na pustém ostrově. Své trosečníky si budete moci klasicky navrhnout, tak jak to známe téměř ze všech simích her. Na ostrově simové (ano, půjde o skupinku) zažijí mnoho dobrodružství, ale i legrace. Nebude nouze ani o hledání pokladů a různé záhady.
Simsy ala trosečníky lze hrát dvěma skvělými způsoby. V novém a poutavém módu příběhu budete objevovat ostrov, vybudujete přístřešek, naučíte se hledat potravu a vneste do životů vašich Simíků tolik zábavy a pohodlí, co jen bude možné. Na cestě za dosažením stanovených úkolů můžete rovněž odemykat řadu odměn.dobrodružství, ale i legrace. Nebude nouze ani o hledání pokladů a různé záhady.
V klasickém módu s otevřeným koncem si vytvoříte své Simíky a určíte jak se jim bude dařit v jejich novém ostrovním domově. V prostředí, kde může být na pláž vyplaveno cokoli a kdokoli, rozhodnete o tom, jak se jejich příběh rozvine.dobrodružství, ale i legrace. Nebude nouze ani o hledání pokladů a různé záhady.
  • 26. 5. 2020, 12:28

  • Zobrazení

    51

  • Oblíbené

    1

Kategorie