Zobrazit přihlášovací formulář

LUXUSNÍ KVALITNÍ LYŽAŘSKÉ KALHOTY - SUPER STAV

Administrace

LUXUSNÍ KVALITNÍ LYŽAŘSKÉ KALHOTY - SUPER STAV

1 399 Kč 1 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodám fantastické lyžařské kalhoty po Terezce v úžasné tyrkysové barvičce (v reále víc svítí, takže dítě krásně na svahu rozeznáte). Pro ty, co neznají tuto značku, uvádím pár informací: Technické údaje: Luxusní set . zn. Poivre Blanc nejvyšší kvality…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 12. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LUXUSNÍ KVALITNÍ LYŽAŘSKÉ KALHOTY - SUPER STAV

1 399 Kč
  • Popis zboží
Prodám fantastické lyžařské kalhoty po Terezce v úžasné tyrkysové barvičce (v reále víc svítí, takže dítě krásně na svahu rozeznáte). Pro ty, co neznají tuto značku, uvádím pár informací:
Technické údaje: Luxusní set . zn. Poivre Blanc nejvyšší kvality do extrém. podmínek, dítě udržuje v suchu, žadný strach z promočení. Prodyšnost je 8000 g/m2/24h a vod. sloup. 10000mm Takže není žádný problém sedět na sněhu, válet se a přitom být v teple. Info o použitém mat. , ve kterých se mimo jiné píše, že je převratný, protože hřeje jako peří, je lehký jako hedvábí, díky tomu skvěle dýchá. A neprodře se!!
Kalhoty mají skvělý střih (např. vychytaný prostor na kolena), pásek, kapsičky, ...ale hlavně vyteplení v místě ledvin, regulaci, sněžné vložky v nohavicích, atd atd - zkrátka to nej pro Vaše dítě!

Stav - výborný, nošené jen jednu sezónu na horách Terezkou (žádné prodřeniny, šmouhy či dírky) Bohužel z nich pak vyrostla a museli jsme zainvestovat do dalších...Nicméně DOPORUČUJI!!!

POZOR - v albu máme do setu i bundu. V případě odběru obou kusů nabídnu ráda SLEVU!
  • Značka

    POIVRE BLANC

  • Velikost

    104

  • Rozměry

    DÉLKA PŘEDNÍHO DÍLU BEZ KŠAND - 71CM, OD PASU 55CM, DÉLKA NOHAVICE OD ROZKROKU 38CM, PAS 30CM, DÉLKA MOMENTÁLNÍHO NASTAVENÍ S KŠANDAMI - 88CM, ALE LZE REGULOVAT...

  • 6. 1. 2022, 10:23

  • Zobrazení

    684

  • Oblíbené

    1

Kategorie