Zobrazit přihlášovací formulář

Komplet 5-ti dílný BIG SMILE NEXT

Administrace

Komplet 5-ti dílný BIG SMILE NEXT

1 289 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Nádherný komplet kolekce BIG SMILE - fleeska, rifle, bílé triko, manšestrové šaty a jarní šusťákovka. Vše značená velikost 12-18m, nositelné déle. Vhodný pro holčičku na jaro a podzim. 1. Nádherná limetkově zelená fleesová mikina s kytkou. Přes hlavu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Komplet 5-ti dílný BIG SMILE NEXT

1 289 Kč
  • Popis zboží
Nádherný komplet kolekce BIG SMILE - fleeska, rifle, bílé triko, manšestrové šaty a jarní šusťákovka. Vše značená velikost 12-18m, nositelné déle. Vhodný pro holčičku na jaro a podzim.

1. Nádherná limetkově zelená fleesová mikina s kytkou. Přes hlavu s kapucí podšitou bavlnou. Vhodná na jaro nebo podzim. Vynikající stav, jako nová.

2. Nádherné tmavě modré rifle s výšivkou kytiček. V pase regulace, zapínání na knoflík. Ozdobné kapsičky. Skvělý střih, dobře padnoucí. Džíny jsou užší, dole mírně rozšírné. Vhodné téměř celoročně. Nošené, vynikající stav, bez vad.

3. Bílé triko s dlouhým rukávem s kytkou. Jako nové, vynikající stav.

4. Tyrkysově růžové kytkové manšestrové šaty / tunika. Jemný tenký manšestr, zapínání vepředu na knoflíky do půli šatů. Nositelné i jako tunika. Vhodné na jaro nebo podzim. Nošené, bez vad, vynikající stav.

5. Limetkově světle zelená šusťáková bunda se srdíčkem BIG SMILE na zádech. S "batůžkem". Lehká podšitá šusťákem. S kapucí, zapínání na zip. Na PD kapsičky. Na zádech kapsa do které lze bundičku schovat a nést za zádech jako batůžek. Vhodná na jaro nebo léto. Nošená, vynikající stav.

V albu jsou na prodej bundy a další komplety BIG SMILE.
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    86

  • Rozměry

    Mikina: délka 34 cm, šířka 31 cm, rukáv 33 cm. Rifle: délka 45 cm, pas šířka 19 cm( regulace) Triko: délka 32.5 cm, šířka průramky 28 cm, rukáv 34 cm. Šaty: délka 44 cm, šířka průramky 26 cm, rukáv 25 cm (pod stojáček) Bunda: délka 39.5 cm, šířka průr

  • 9. 8. 2023, 10:30

  • Zobrazení

    698

  • Oblíbené

    0

Kategorie