Zobrazit přihlášovací formulář

Motorická hra - Mini kuličkový labyrint, Zvířátka

Administrace

Motorická hra - Mini kuličkový labyrint, Zvířátka

55 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 59 Kč
Dřevěná hra - Kuličky na trpělivost. Dřevěná klasická hračka - dovednostní hra na trpělivost. Úkolem je dostat všechny 4 kuličky do důlků. Ideální na procvičení jemné motoriky dítěte. Bude to chtít i trpělivost. Díky menším rozměrům vhodné i na cesty.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Motorická hra - Mini kuličkový labyrint, Zvířátka

55 Kč
  • Popis zboží
Dřevěná hra - Kuličky na trpělivost.
Dřevěná klasická hračka - dovednostní hra na trpělivost. Úkolem je dostat všechny 4 kuličky do důlků. Ideální na procvičení jemné motoriky dítěte. Bude to chtít i trpělivost. Díky menším rozměrům vhodné i na cesty. Uvedená cena je za 1ks.


Tyto kuličky na trpělivost znají prarodiče, rodiče a rády je hrají i malé děti. Komu se podaří dostat všechny kuličky do dolíků? A kdo je při tom nejrychlejší? Vydrží někdo stát na jedné noze a poskládat všechny kuličky? A proběhne někdo slalomem, aniž by se kuličky opět z dolíků vykutálely? Určitě Vás a Vaše děti napadne celá řada nesnadných úkolů k překonávání. Tato hračka do kapsy Vás tak může zabavit doma i kdekoliv na cestách. Vhodné pro děti od 5 let.

POZNÁMKA: Nelze si objednat konkrétní zvířátko. Při odesílání objednávky můžete do poznámky vložit jaké zvířátko si přejete. Pokud bude skladem, tak vám jej zašleme. V opačném případě si vyhrazujeme právo na náhodnou volbu. Pokud budete objednávat více kusů, tak zašleme různé.
  • 12. 11. 2021, 7:57

  • Zobrazení

    240

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie