Zobrazit přihlášovací formulář

Jahůdkový MEGA 8-dílný komplet NEXT

Administrace

Jahůdkový MEGA 8-dílný komplet NEXT

2 230 Kč 2 410 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Rifle mikina, triko, sukně, klobouček Next a háčkovaný klobouk, ponožky a baleríny. Značená velikost 9-12m, nositelné déle. 1. Rifličky s jahůdkami. V pase regulace. Světlejší šisovaná džínovina. Kupované nové, nenošené, pouze 1x oprané. 2. Jasně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jahůdkový MEGA 8-dílný komplet NEXT

2 230 Kč
  • Popis zboží
Rifle mikina, triko, sukně, klobouček Next a háčkovaný klobouk, ponožky a baleríny. Značená velikost 9-12m, nositelné déle.

1. Rifličky s jahůdkami. V pase regulace. Světlejší šisovaná džínovina. Kupované nové, nenošené, pouze 1x oprané.

2. Jasně čevená jahůdková mikina. Počesaná, na zip s klokaními kapsami. S kapucí podšitu jahůdkovou látkou. Mikina je kupovaná nová, nošená velmi krátce, vynikající stav, zcela bez vad - jako nová.

3. Silnější triko s kapucí. Bílo-tmavomodře pruhované s vekou jahodou. Kapuce podšitá červenou bavlnou. Triko je kupované nové, nenošené, pouze oprané.

4. Sukně z tmavě modré džínoviny a aplikacemi jahůdek. V pase regulace. "Falešné" kapsičky zdobené krásnými knoflíčky. Triko je kupované nové, nenošené, pouze oprané.

5. Krásný modro-červeno-béžový letní klobouček s jahůdkami a mašličkami. Značená velikost 6-12m. Nový s cedulkou.

6. Bílá háčkovaná čepička s jahůdkami. Dělaná na zakázku k jahůdkovému kompletu.

7. 5pack jahůdkových ponožek. Růžové s proužky a jahldkou jsou nové, nenošené. Červené a modré s puntíky jsou vzíté párkrát, velmi dobrý stav. Zbylé dvoje jsou nošené s počínajícím žmolíkem - vhodné na donošení.

8. Látkové béžové balerínky s jahůdkami a modrou mašličkou. Zapínání na suchý zip. Značená velikost UK4. Nošené, v dobrém stavu.

V albu také modré beruškové lakovky UK4.
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    Rifle: délka 42 cm, pas šířka 21 cm (regulace) Mikina: délka 33 cm, šířka průramky 27 cm, rukáv 30 cm. Triko: délka 32 cm, šířka průramky 29 cm, rukáv 30 cm. Sukně: délka 22 cm, pas šířka 23 cm (regulace). Botičky: Vnitřní stélka max. 13 cm.

  • 15. 4. 2023, 14:15

  • Zobrazení

    742

  • Oblíbené

    0

Kategorie