Zobrazit přihlášovací formulář

KODAK EASY SHARE 5100 ALL IN ONE - KOPÍRKA, TISKÁR

Administrace

KODAK EASY SHARE 5100 ALL IN ONE - KOPÍRKA, TISKÁR

249 Kč 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 150 Kč
..... TISKÁRNA, SKENER V JEDNOM !!!!!!! NABÍZÍM DÁLE - VÍCEFUNKČNÍ KOPÍRKU KODAK. VYHRÁLA JSEM JI ZDE NA MMA /ZA 690+ 150 POŠTA/, ALE NEKOMUNIKUJE MI S MÝM PŘEDPOTOPNÍM PC A NEMÁM DOMA CHLAPA, KTERÝ BY POMOHL PLNĚ INSTALOVAT....POSÍLÁM TEDY DÁL,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 8. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KODAK EASY SHARE 5100 ALL IN ONE - KOPÍRKA, TISKÁR

249 Kč
  • Popis zboží
..... TISKÁRNA, SKENER V JEDNOM !!!!!!!

NABÍZÍM DÁLE - VÍCEFUNKČNÍ KOPÍRKU KODAK. VYHRÁLA JSEM JI ZDE NA MMA /ZA 690+ 150 POŠTA/, ALE NEKOMUNIKUJE MI S MÝM PŘEDPOTOPNÍM PC A NEMÁM DOMA CHLAPA, KTERÝ BY POMOHL PLNĚ INSTALOVAT....POSÍLÁM TEDY DÁL, VČETNĚ PŮVODNÍHO POPISU OD PANÍ PRODÁVAJÍCÍ.NÁPLNĚ JSOU OPRAVDU LEVNÉ.KOUPILA JSEM JE PŘES INTERNET, DODÁM I FAKTURU.

V aukci je tiskárna Kodak Easy Share 5100 All In One - tiskárna, skener a kopírka v jednom. Tiskárna je zcela funkční naprosto bez vad a kazů. Přítel ji přivezl ze svého pracovního pobytu v Anglii, ale leží nám tu naprosto nevyužitá. Třeba někde najde užití.
Vzhledem k tomu, že je dovezená z Anglie, vše co je v příslušenství je v angličtině, v setu je instalační CD, připojovací kabel do elektřiny, který má anglickou koncovku, nabíječka na baterky s anglickou koncovkou - přidáme zdarma redukci do českých zásuvek. Tiskárnu, skener i kopírku v jednom jsme vyzkoušeli a vše je plně funkční. Na internetu jsem našla manuál a veškeré technické údaje také pouze v angličtině, ale lze v překladači snadno přeložit. Je to obsáhlé, takže to ani nebudu kopírovat. Vše je na netu dohledatelné. Do tiskárny jsme dali úplně nové barvy, v krabici necháme i barvy původní. Barvy se dají koupit v Čechách přes internet. K instalaci bude potřeba člověka, který rozumí PC a ostatním PC komponentům. Stav tiskárny je TOP. Pouze zvrchu maličko zaprášená, dodáno bude v originál krabici.
poštovné bude cca 150,-Kč (13kg balík + křehké).
VELIKOST: XXXL
VÝROBCE: KODAK
  • 15. 11. 2019, 17:09

  • Zobrazení

    143

  • Oblíbené

    1

Kategorie