Zobrazit přihlášovací formulář

Vlněné svrchňáčky-svrchní kalhotky DISANA 62/68

Administrace

Vlněné svrchňáčky-svrchní kalhotky DISANA 62/68

260 Kč 460 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Svrchní vlněné kalhotky Disana z vařeného vlněného úpletu ze 100% merinovlny. Vlněné svrchní kalhotky jsou tou nejpřirozenější a nejprodyšnější variantou, kterou na látkové pleny můžete použít. Vlňáčky nemusíte pokaždé prát, stačí větrat, pokud jsou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vlněné svrchňáčky-svrchní kalhotky DISANA 62/68

260 Kč
  • Popis zboží
Svrchní vlněné kalhotky Disana z vařeného vlněného úpletu ze 100% merinovlny.

Vlněné svrchní kalhotky jsou tou nejpřirozenější a nejprodyšnější variantou, kterou na látkové pleny můžete použít. Vlňáčky nemusíte pokaždé prát, stačí větrat, pokud jsou jen vlhké. Pokud jsou již více ušpiněné, perte kalhotky raději v ruce, v prostředku na vlnu a poté můžete, pokud již kalhotky ztrácí svoji voděodolnost, doimpregnovat v lanolínové kúře.

Disana svrchní kalhotky na suchý zip jsou také pletené, ale již mírně vařením plstěné, takže jsou opravdu skvěle voděodolné. Díky jednoduchému tvaru je snadné je nasadit a sundat. To je důležité zejménapro větší a mobilní děti. Široké manžety zaručují, že nedojde k žádnému úniku z pleny. V místech, kde se hromadí velké množství vlhkosti, je vrstva vlny zesílena.

Perte nejlépe v ruce, do 30°C, nemáčejte příliš dlouze, nekruťe a nekartáčujte. Po vyprání zabalte kalhotky do ručníku, vymačkejte vodu a nechte z lehka proschnout.

Nepoužívejte aviváž a nesušte v sušičce.
  • 8. 7. 2019, 8:26

  • Zobrazení

    70

  • Oblíbené

    0

Kategorie