Zobrazit přihlášovací formulář

Lékořice kořen, sypaný čaj 30g

Administrace

Lékořice kořen, sypaný čaj 30g

27 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Lékořice se může pochlubit opravdu širokým rozsahem léčebných účinků. Dokáže zmírnit únavu, zvyšuje imunitu, zmírňuje záněty dýchacích cest, utišuje kašel a rozpouští hleny. Pomáhá také při menstruačních potížích a podílí se na hojení ekzému (lékořicová…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lékořice kořen, sypaný čaj 30g

27 Kč
  • Popis zboží
Lékořice se může pochlubit opravdu širokým rozsahem léčebných účinků. Dokáže zmírnit únavu, zvyšuje imunitu, zmírňuje záněty dýchacích cest, utišuje kašel a rozpouští hleny. Pomáhá také při menstruačních potížích a podílí se na hojení ekzému (lékořicová mast). Je to právě glycirizin, který stimuluje tvorbu hormonů, jenž výrazně ovlivňují zánětlivé reakce. Lékořici lze doporučit u všech druhů zánětlivého onemocnění. Zvláště silná je v boji proti hepatitidě - potlačuje totiž zároveň i virus, který ji vyvolává.
Vedlejší účinky
Glycirizin - hlavní složka lékořice, zvyšuje krevní tlak, proto je nutné nepřekračovat doporučené denní dávky. Úplně se lékořici vyhněte, trpíte-li srdečními, ledvinovými nebo jaterními onemocněními, máte-li vyšší krevní tlak, nebo jste-li těhotná.
  • 16. 1. 2018, 16:28

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie