Zobrazit přihlášovací formulář

MLP My little pony, LPS Littlest Pet Shop + hračka

Administrace

MLP My little pony, LPS Littlest Pet Shop + hračka

179 Kč 279 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Knížka vlevo: LPS - Littlest Pet Shop s hračkou. Vstup do světa zvířátek z Litlest Pet Shop - jejich zápletky, bláznivé nápady, hry i rozhovory tě budou určitě dobře bavit. Ke knížce je navíc přiložen skvělý dárek, díky kterému si můžeš oblíbené scénky z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MLP My little pony, LPS Littlest Pet Shop + hračka

179 Kč
  • Popis zboží
Knížka vlevo: LPS - Littlest Pet Shop s hračkou.
Vstup do světa zvířátek z Litlest Pet Shop - jejich zápletky, bláznivé nápady, hry i rozhovory tě budou určitě dobře bavit. Ke knížce je navíc přiložen skvělý dárek, díky kterému si můžeš oblíbené scénky z příběhu přehrát doma nebo vymyslet úplně nové se zvířátky z Littlest Pet Shop!
Russella Fergusona, nejrozumnějšího ježka na světě, provází pověst slušňáka. Největším Russellovým přáním je proto ukázat se přátelům v jiném světle. Bude stačit havajská košile, tmavé brýle a přezíravý postoj k tomu, aby se proměnil v zábavného kamaráda?

Knížka vpravo - MLP My Little Pony s hračkou.
Navštivte s nebojácným poníkem Akademii Wonderbolts a zažijte další neobyčejné dobrodružství ve světě oblíbených poníků. S hračkou, kterou najdete v knize, si můžete oblíbené scénky z příběhů přehrát doma nebo vymyslet úplně nové příběhy s poníky!
Sen Rainbow Dash se začíná plnit - statečný poník dostal šanci navštěvovat Akademii Wonderbolts, Zázračných šípů, pro nejlepší letce! Ctižádostivý pegas už se nemůže dočkat svých prvních hodin létání. Dokáže se ale vypořádat se všemi nástrahami, které na něj čekají?

Velká bohatě ilustrovaná knížka. Cena za jednu knížku + hračka.
Pevná vazba, formát A4, bohatá ilustrace, větší písmena - vhodné pro začínající čtenáře.
Pouze 1 ks!
  • 10. 3. 2020, 8:36

  • Zobrazení

    136

  • Oblíbené

    0

Kategorie