Zobrazit přihlášovací formulář

Kvalitní oranžová lyžařská bunda GOLDWIN

Administrace

Kvalitní oranžová lyžařská bunda GOLDWIN

3 499 Kč 15 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Dámská lyžařská bunda ve výborném stavu, velikost 36 (italská 42, US 8) vyrobená v Japonsku s důrazem na špičkové technologie a vysokou kvalitu, je určena pro náročné lyžaře, kteří se chtějí cítit pohodlně. Míry: délka středem zad 65, rukáv 72, průramek…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kvalitní oranžová lyžařská bunda GOLDWIN

3 499 Kč
  • Popis zboží
Dámská lyžařská bunda ve výborném stavu, velikost 36 (italská 42, US 8) vyrobená v Japonsku s důrazem na špičkové technologie a vysokou kvalitu, je určena pro náročné lyžaře, kteří se chtějí cítit pohodlně. Míry: délka středem zad 65, rukáv 72, průramek 48, pas 45, dole 50. Dole možno stáhnout. Bunda je téměř jako nová, jen 1 x praná ve spec. prostředku. Veškerá funkčnost je zachována. Díky anatomickému 3D střihu perfektně sedne, je pružná a zároveň dobře drží tvar. Samozřejmostí je odnímatelná a nastavitelná kapuce, kapsy na brýle, mobil a permici. Sněžný pás zabraňuje vniknutí sněhu pod bundu. Systém 4-Way STRECH FABRICS.
Technologie dokonale svinutých vláken příze přináší vysokou elasticitu do čtyř stran, vynikající roztažnost a měkkost na omak. Díky této elasticitě tkanina „následuje“ sportovcův pohyb a poskytuje tak výjimečný komfort. Tento materiál dále vykazuje nadprůměrnou stálost, minimální tvoření záhybů a díky tomu i jednoduchou údržbu. Zároveň je tento materiál přátelský k životnímu prostředí i při zachování vysoké voděodolnosti a prodyšnosti. Goldwin je japonská firma, která se stala jednou z vedoucích firem ve sportovním průmyslu. Je známá nejen jako výrobce sportovního lyžařského oblečení, ale také jako výrobce a distributor důležitých značek jako Ellesse, Championproducts, HELLY HANSEN, The North Face, Scott a mnoha dalších.
Značka Goldwin nabízí neporovnatelné vysoce kvalitní produkty sportovcům, kteří tyto produkty dokáží ocenit. Tyto výrobky jsou totiž zárukou stylu, technické vyspělosti a vysoké ochraně proti chladu, větru a sněhu. Tyto neutuchající technické inovace však značka Goldwin dosahuje ve spolupráci se švédským lyžařským týmem a také německým národním carvingovým týmem, které oficiálně sponzoruje.
  • 20. 12. 2022, 19:26

  • Zobrazení

    961

  • Oblíbené

    1

Kategorie