Zobrazit přihlášovací formulář

Špičková zimní softshellová bunda na sport i města

Administrace

Špičková zimní softshellová bunda na sport i města

2 999 Kč 24 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Frauenschuh - Luxury sportswear from Austria. Jako nová! S technologií 3XDRY - úprava je kombinací 2 technologií na 1 materiálu: na venkovní straně materiálu je vodoodpudivá úprava a vnitřní strana pohlcuje pot. Úprava nemá žádný vliv na vzhled, pocit na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Špičková zimní softshellová bunda na sport i města

2 999 Kč
  • Popis zboží
Frauenschuh - Luxury sportswear from Austria. Jako nová! S technologií 3XDRY - úprava je kombinací 2 technologií na 1 materiálu: na venkovní straně materiálu je vodoodpudivá úprava a vnitřní strana pohlcuje pot. Úprava nemá žádný vliv na vzhled, pocit na dotyk, anebo vzdušnost materiálu. Venkovní strana materiálu je odolná vůči vodě, špíně a flekům. Na vnitřní straně je pot rychle pohlcen a odveden na povrch; rychlé odpařování.
1.minimalizuje skvrny při pocení, 2.stimuluje efekt chlazení, 3.odpudzuje vodu a nečistoty
Bunda stála 900 Euro a je nošená jen párkrát, téměř jako nová, jednou praná ve speciálním prostředku, veškerá funkčnost zachována! Velikost uvedena S, délka středem zad 65, rukáv od krku 73, průramek 46, pas 42, dole 52, dvoucestný zip, stahování v pase pomocí pásku. Tenčí kapuce je schovaná v límci. V Rakousku špička, u nás méně známá, ale fakt kvalitní! Barva je mléčně bílá.
  • 20. 12. 2022, 19:25

  • Zobrazení

    948

  • Oblíbené

    0

Kategorie