Zobrazit přihlášovací formulář

Weleda Měsíčkový Sprchový šampon 200 ml

Administrace

Weleda Měsíčkový Sprchový šampon 200 ml

185 Kč 299 Kč
Zaujalo 22 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
Hýčkejte pokožku a vlásky svého dítěte s tímto šampónem, který je určen nejen k mytí vlasů, ale i celého tělíčka dětí starších šesti měsíců. Jedinečné složení z hojivých a protizánětlivých výtažků měsíčku lékařského ve stoprocentní bio kvalitě a výživného…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 4. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Weleda Měsíčkový Sprchový šampon 200 ml

185 Kč
Koupit
Hýčkejte pokožku a vlásky svého dítěte s tímto šampónem, který je určen nejen k mytí vlasů, ale i celého tělíčka dětí starších šesti měsíců. Jedinečné složení z hojivých a protizánětlivých výtažků měsíčku lékařského ve stoprocentní bio kvalitě a výživného mandlového a sezamového oleje ocení už trochu odrostlejší děti, které mohou při koupání sedět a stát. Mycí substance jsou tak jemné, že je nebudou trápit pálící a zarudlé oči. Šampón je skvěle snášen i dětmi s atopickým ekzémem nebo seborrhoickou dermatitidou kojenců (stroupky ve vlasech). U dětí mladších 6 měsíců je možné jej používat při čištění pokožky v oblasti plenek.

Aktivní látky: obsažený měsíček lékařský má protizánětlivé, hojivé, antibakteriální a zklidňující účinky mandlový a sezamový olej vyživují pokožku, dodávají jí vlhkost a podporují přirozený hydrolipidový ochranný plášť pleti.

Charakteristika: 100% bio kvalita měsíčku lékařského pouze čisté rostlinné oleje, které jsou příbuzné tukům lidské pokožky výborná snášenlivost přípravků i při atopickém ekzému (dermatologicky testováno) bez obsahu jakýchkoliv syntetických konzervačních látek, barviv či vůní a látek na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy (parafínu, vazelíny).

Vhodné pro přecitlivělou pokožku, při atopickém ekzému a seborhoické dermatitidě. Šetrný k očím.
  • Značka

    WELEDA

  • Rozměry

    200 ml

  • 9. 1. 2023, 10:32

  • Zobrazení

    525

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Anabox Compact denní dávkovač na léky zelený
Korzetové plesové šaty vel. 40
Společenské kalhoty Marks and Spencer vel. 42/14
Sukně vel.44
44
CITY DESIGN

Sukně vel.44

Dermablend tekutý make-up 15, 25, 35, 45, 55
Společenské kalhoty vel. 42
Anabox Compat 7 dní
Nové
Anabox Compakt

Anabox Compat 7 dní

Společenský kratasovy overal

Kategorie